سوالات پزشکی :
سوال :

سلام دکتر. ارادت داریم. دکتر من پسر 22 ساله هستم. جوشهای بسیار شدید روی صورتم میزدم که با خوردن راکوتان و آنتی بیوتیک جوشها از بین رفت. الان مشکل اصلی من که واقعا اعتماد به نفسم رو گرفته لک و قرمزی باقیمانده از جوشهاست ، آخرین امیدم ببه شماست، هرچه قدر لازم باشه هزینه میکنم. خواهشا بهترین درمان یا لیزر رو بفرمایید، ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر عجله دارید بهترین درمان لیزر است ولی اگر حوصله داشته باشید با درمان دارویی هم بهبود دارید. ولی در کل لیزرفرکشنال اثر کاملتری دارد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام، خسته نباشید. آقای دکتر میشه فاصله جلسات لیزر الکساندر زیر چونه برای پوست گندمی دو هفته یکبار باشد(درواقع ماهی دوبار)؟ اگر فاصله ها به این صورت باشد چه عوارضی دارد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر عوارضی ندارد ولی اثر آن به شدت کم میشود چون با این فاصله مویی برای لیزر وجود ندارد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خانمی 39 ساله هستم با پوست چرب . در صورتم گزانتوما وجود دارد که با مراجعه با پزشک تعدای از آنها را با لیزر co2 برداشت و ایزوترتنت تجویز کردن برای ÷یشگیری از ایجاد موارد جدید. همچنین در ناحیه ÷شت و سینه اکنه دارم. آیا مصرف همزمان ایزوترتنت با انجام لیزر مشکلی ندارد؟ آیا نیاز به مصرف آنتی بیوتیک همراه با ایزوترتنت هست؟ آیا لیزر موی زائذ را همرا با مصرف ایزوترتنوئین می شود انجام داد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر موی زاید مشکلی ندارد ولی لیزرهای تخریبی مثل دی اکسید کربن بهتر است انجام نشود چون ترمیم مشکل میشود [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر، دختری ۲۶ ساله هستم که از ۱۲ سالگی از بیماری مورفه آ رنج میبردم . خلاصه ۴ سال قبل طی سفری که به آلمان داشتم تحت مداوا قرار گرفتم به روش نور درمانی. دکترم که خیلی راضی بود و گفت دیگه رشد نخواهد کرد. چنان هم شد . اما لکه هایی که روی پوستم به وجود اومده بود برطرف نشده. میخواستم بدونم راهی هست برای رفع این دورنگی پوستم؟؟ لیزر یا جراحی پلاستیک نتیجه خواهد داد؟ این لکه در قسمت کشاله ران، مقعد و ران چپم هست، سفیدتر از رنگ پوست خودم هست. نمیدونم از چه طریق براتون عکسش را میتونم بفرستم تا بهتر راهنماییم کنید. خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدین.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا این لک ها از بین نمیرود ولی شاید انجام چند جلسه نوردرمانی دیگر نه برای درمان برای تیره تر شدن مفید باشد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دختری 29 ساله هستم قبلا مبتلا به ویتیگو شدم . در فامیل کسی مبتلا به این بیماری نداشتیم . ایا احتمال دارد ارثی باشد و به فرزندم منتقل شود. با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر شما دارید احتمال انتقال به فرزندتان هست ولی احتمال آن زیاد نیست [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

دکتر سلام مجدد. فرموده بودید بهترین راه برای درمان لک و قرمزی به جا مانده از جوش شدید لیزر هست. میخواستم بدونم چه لیزری بهترین نتیجه رو داره و چند جلسه به چه فاصله ای باید انجام بشه؟ درضمن چندروز عوارض داره؟ خواهشا اگه ممکنه به همش جواب بدید ممنون از لطفتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

PDL یا IPL بهتر هستند معمولا 2-4 هفته یک هفته ممکن است تیره شود [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال درمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من روی صورتم در قسمت گونه هام پر از جای جوش عمیقه ...سه جلسه سابسیژن و شیش جلسه لیزر فراکشنال رو در یک کلینیک معتبر انجام دادم ولی دریغ از یک درصد بهبودی ...البته یه دکتری آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت الکی هزینه نکن که عمق اسکارا ...ریشمم در نمیاد میشه موبه صورت بکارم بعد ریش بزارم اسکارا زیرش مخفی بشه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

میتوانید مو بکارید ولی به نظر من همه نتیجه میگیرند ولی درصد بهبودی متفاوت است. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن لیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دکتر من خانم 28 ساله با پوست سبزه و موهاي ضخيم مشکي هستم. در بيمارستان رازي کل بدنم رو به تشخيص پزشک کلينيکش يکبار با دستگاه وکتوس ليزر( براي موي زايد) انجام دادم. ميخواستم بدونم آيا به اندازه الکساندريت مفيده يا بگم دستگاهمو عوض کنه؟ نسبت به کارايي وکتوس کمي بد بين هستم و حس ميکنم جلسات زياد تري ميطلبه ... وديگه اينکه درد زيادي داشت . آيا ماده بي حسي وجود داره که بتونم تهيه کنم و اينقدر براي جلسات بعدي عذاب نکشم؟ ممنون دکتر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر اثر شاید الکساندایت کمی موثر تر باشد برای درد کرمهای زایلا پی هست که باید نیم تا یکساعت قبل درمان استفاده نمایید [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

باعرض سلام وخسته نباشيد.سه ماه ونيم از جراحي بينيم ميگذره.ولي هنوز جاي بخيه كنار هاي بينيم از بين نرفته وخارش دارد.يك ماه بعد از عمل پماد آلفا استفاده كردم وجراحم گفت رژودرم استفاده كن كه حساسيت پوستي نشون دادم. الان دو ماهه روزي سه با ژل CICACTIVE استفاده ميكنم ولي موثرنبوده.بطوريكه وقتي جاي بخيه رو نگاه ميكنم هنوز بافت كامل بهم جوش نخورده ومقداري باز و قرمزه.آيا كرم ديگه اي وجود دارد؟؟؟باتشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید ژل کنتراکتوبکس موثر باشد اگر نبود لیزر باید انجام دهید [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشین . پسر خاله ای دارم 11 ساله پوست سفیدی دارد و صورتش پر از کک ومک است .دکتر برای او گاز سرد تجویز کرد با توجه به اینکه بسن بلوغ نرسیده است این کار برای او مناسب است ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ضرر ندارد ولی به نظر من لیزر اثر بهتری دارد و فقط یک جلسه است [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.برای کک و مک گونه هام از چه کرم لایه برداری استفاده کنم؟کرم نیوستراتا مناسبه؟میشه یه راه به غیر از لیزر معرفی کنید؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمها اگر در درمان کک مک موثر باشند بعد از قطع بازگشت دارند [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام.حدود 60روز پیش با نامزدم نزدیکی داشتیم به طوری که دخول صورت نگرفت.دچار خستگی ناگهانی و کمر درد شدید شدم.از لحاظ اخلاقی بسیار بهانه گیر و تند خو شده ام.ایا اینها میتواند دلایلی بر بارداری باشد؟قاعدگی قطع نشده است.لطفا راهنمایی کنید بسیار نگرانم هم من و هم نامزدم در شرایط بدی از لحاظ روحی قرار گرفتیم. باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر هیجکدام از مواردی که نام برده اید دلیلی برای بارداری نیست. بلکه نگرانی شما از بارداری باعث ترس و اضطراب و علایم خلقی در شما شده. در صورتی که به صورت منظم پریود می شوید دیگر هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد برای بررسی سایر علل این اختلال خلقی به یک روانپزشک مراجعه کنید. [1401-08-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من یک هفته بعد از آزمایش بارداری که مثبت بود با بتا 88 پریود شدم.آیا این سقط و باید تا سه ماه باردار نشم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به نظر می رسد شما باردار بوده اید بهترین کار تکرار تست 1 هفته بعد برای اطمینان از کاش مقدار بتا است.در صورت ثابت ماندن یا افزایش حتما به پزشکتان مراجعه کنید. در غیر این صورت خداقل به مدت 3 ماه با مصرف اسبد فولیک از بارداری پیشگیری کنید. [1401-08-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام اقای دکتر.خانمی هستم 23 ساله و متاهل. که بعد از بلوغ روی صورتم لک ایجاد شده.این لکها سمت چپ صورتم هستند.انواع کرمها رو امتحان کردم ولی بینتیجه بود.3بار با 3درجه متفاوت لیزرکردم(ازمایشی) که جواب نداد.دکتر گفتن اینا خال هستند در اثر نور افتاب.در ضمن در سمت چپ بدنم پشت گردن هم کک و مک فراوان دارم..شما بفرمایین چه اقدامی انجام بدم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر یک طرفه است احتمالا نوعی خال است که باید با لیزر های خاص تست و درمان شود. همین طور در مورد ضایعه گردن [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیخال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر.دختری 24ساله هستم.به علت مشکل هورمونی صورتم جوشهای چرکی میزند.دکتر پوستم دیان و سیپروترون استات را تجویز کردن.دو جلسه لیزر اکلیرا برای اکنه هام انجام دادم.اکنه بهتر شده اما جای جوشها به صورت قرمزی باقی مونده.میخواسم پماد یا ژلی برای قرمزی جای اکنه بهم معرفی کنین که سریع هم اثر کند حداقل تا قبل از عید صورتم کمی بهتر شود.ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای درمان سریع قرمزی هم لیزر مناسب است کرمها سریع اثر نمیکند [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام ، من خانمی با سن 30 سال هستم که بعد از زایمانه حدودا 3 تا 4 ماه بعد ، بدنم بر اثر فعالیت زیاد و گرم شدن و حمام رفتن دچار دونه های کهیر مانند که بعد از نیم ساعتی رفع میشود اما بشدت خارش دارد و من را اذیت می کند و نه میتوانم استخر برم و نه به ورزش ، تورو خدا کمک کنید چند بار هم به دکتر مراجعه کردم اما هنوز خوب نشدم و گفتن که کهیر کولینرژیک اسمشه ، واقعا خجالت میکشم کسی می بینه ، تو رو خدا راهنماییم کنید تا درمان شم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کهیر کولینرژیک درمان طولاینی نیاز دارد بهترین درمان هم ستیریزین است [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیکهیر لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکترخسته نباشید من ازمریضهای قدیمی شما هستم چندین وچندبارلیزرومیکرودرم جهت اسکارهای جوش درمطب شماانجام دادم وراضی بودم ولی بازهم نیازهست که اینکارراتابهبودی کامل انجام بدم ولی به خاطر موقعیت کاریم نمی تونم لیزرکنم آیا راه درمان دیگری هست که عوارض لیزر رانداشته باشه وراحت تربتونم توی اجتماع ظاهربشم ممنون ازجوابتون .ضمنا آرزوی موفقیت روزافزون رابرای شمادکترعزیزم دارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید روشهای جدید مثل آر اف هم موثر باشد هم عوارض لیزر را نداشته باشد [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام.اقای دکتر پوست صورت مادرم خشکه و روی پوست صورتش تیره گی و دور چشم هاش تیره گی و کبودی وجود داره.خیلی دکتر میره و کرمهای زیادی میگیره ولی موثر نیست میشه راهنمایی کنید یه کرم خوب خارجی یا ایرانی معرفی کنید که صورتش بهتر بشه.ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خشکی پوست با مصرف منظم کرمهای مرطوب کننده درمان میشود ولی تیرگی صورت یا دور چشم تشخیص علت و درمان طولانی نیاز دازد [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دختری هستم 30 ساله چند سال پیش به خاطر زدن ماسک تمام صورتم تاول زده و یک لایه از صورتم رفتم بعدش پوستم بسیار حساس شده و حدود دو سال هم هست که روی پیشانیم و گونه هایم لک های قهوه ای هس که از گوشه چشم تا چانه ادامه دارد زیر چشمم هم پف دارد آقای دکتر من شهرستانی هستم امکان امدن به مطب شما را ندارم خواش میکنم به من بگویید با این پوست پر لک و تیر و حساس چه کنم چون پوستم بسیار حساس است نمیتوانم هر کرم از بین بردنده لک استفاده کنم واقعا عاجز شدم هر صابونی به صورتم میزنم زود قزمز میشه و خارش دارده خواهش میکنم کمکم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از کرمهای ضد لک ملایم به مدت طولانی استفاده نمایید شاید میکرو درم هم برای شما مفید باشد [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن درمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. میخواستم بدونم در دوره ای که مثلا بعد هشت یا ده روز از زمان پاک شدن دوباره دچار خونریزی بشیم که قاعدگی نباشه (استحاضه) ، وضعیت آزاد شدن تخمک ها مثل قاعدگیه ؟ یعنی آیا الزاما قبل هر گونه خونریزی تخمک آزاد میشه یا حتما باید خونریزی قاعدگی باشه ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در بسیاری از سیکلهای همراه با خونریزی تخمک گذاری به صورت منظم رخ نخواهد داد. بهترین روش برای تعیین زمان تخمک گذاری استفاده از تست ال اچ یا تخمک گذاری است. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیباروری لینک مستقیم این سوال

آیا بوتاکس منجر به افتادگی پلک می شود؟

میزان اثرگذاری لیزر موهای زائد

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

چه بخوریم تا فرزندی باهوش تر داشته باشیم ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیزر درمانی زانو برای درمان انواع دردهای زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ابروان خوش حالت

تغذیه ی بیماران کلیوی

دانستنی هایی درباره ی بوتاکس

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بررسی آسیب جوش های شدید و کیستی به ریشه موی صورت

سندرم آسپیریشن در نوزادان

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]