سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام خسته نباشید.من 20 سالمه حددوده 3 ساله جوش میزنم ولی با استفاده از دارو و پاکسازی ,صورتم تقریبا به طورکامل خوب شده است ولی جای جوش ها به صورت لکه های قرمز درصورتم باقی مونده فرو رفتگی نیست فقط لک قرمزه برای درمانش چیکارکنم یا چه دارویی استفاده کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین روش لیزر است ولی اگر لیزر نخواهید کرمهای ضد قرمزی در زمان طولانیتر مفید است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر خسنه نباشید.دکتر من مدت 2هفته است که برای رشد ریش هام از محلول ماینوکیسدیل 5%استفاده میکنم و الان متوجه شدم که پوست صورتم خشکی میزنه و پوسته میشه من فقط شب ها از محلول استفاده میکنم و صبح روز بعد صورتم رو میشورم دکتر این موضوع منو نگران کرده خواهش میکنم بگید من چی کار کنم ایا قطع کنم مصرف رو لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید بدلیل خشکی ناشی از محلول باشد به نظرم مرطوب کننده بزنید ولی درمان راقطع نکنید [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام در اتر لیزر pdl پوستم سوخت وقرمزی جای لیزر بعد از گذشت چهار ماه هنوز نرفته دکتر خواهشا بگید چیکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر لک شده است به احتمال زیاد با داروی ضد لک موضعی از بین میرود ولی اگر موثر نبود باید از لیزرهای ضد لک کمک بگیرید [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید... من صورتم جوشای زیر پوستی و آکنه ای داره که باعث النهاب و قرمزی صورتم شده... رفتم دکتر و برام 60 عدد قرص داکسی سایکلین و ژل آکنوپال تجویز کرد.... و گفت 3 جلسه لیزر 2 هفته یک بار نیاز داری که جوشات خوب بشه...میخاستم بدونم واقعا لیزر مفیده واسه درمان جوش ؟ ضرری نداره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به نوع لیزر دارد بعضی از لیزر ها برروی قرمزی و خود جوش هم موثر است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید.. دکتر پسری هستم 20 ساله که 2-3 سالیه ریزش مو دارم .به دکتر مراجعه کردم قرص آناکپس و لوسیون هربکس رو تجویز کردن. ولی تو چند مقاله ای که خوندم تو همین سایت نوشته بود تنها داروهایی که مؤثره در درمان ریزش مو فقط داروی فیناستراید و محلول ماینوکسیدله.حالا میخواستم بدونم من مصرف داروهای خودمو ادامه بدم یا این دو دارو رو مصرف کنم؟و در ضمن میشه یه روز در میان هربکس و ماینوکسیدل رو مصرف کرد یا مضره؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ریزش موی ارثی داشته باشید تنها فیناستراید و مینوکسیدیل موثر است ولی به عنوان درمان کمکی درمانهای خودتان را میتوانید یک روز در میان استفاده نمایید [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقاي دکتر من 6 ماه بود از ماينوکسيدل 5% استفاده ميکردم خوب هم نتيجه ميداد بعد متوقفش کردم بعد 2 ماه بازم شروع کردم که نتيجه عکس داد يعني حساسيت و خارش شديدي پيدا کرد حالا مشکلم اينه که موهاي سرم بيش از اندازه چرب ميشه ،هرروز هم ميشورمشون ممنون ميشم اگه يک شامپو خوبب ضد چرب و قرصي براي کم کردن چربي سرم برام معرفي کنيد . با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای کم کردن چربی سر دارویی وجود ندارد بهتر است هر روز حمام کنید و در هر بار حمام دو بار سر خود را شستشو دهید [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت دکتر.من دختری 27 ساله ام و مشکل هورمون مردانه دارم و حدود 3 سال قبل دارو مصرف میکردم ولی خسته شدم و ادامه ندادم.تقریبا همیشه صورتم جوش زیر پوستی دارد ولی الان مدتی است که جوشهام زیاد شده و کاملا مشخص است مخصوصا روی پیشانیم.خواستم بدونم ایا با وجود مشکل هورمونی جوشهام با دارو برطرف میشود؟و باید چیکار کنم؟؟؟و صورتم لک هم دارد ایا با لیزر برطرف میشود؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید شما را معاینه کنم ولی شاید درمان با راکوتان کافی باشد و جوشهای شما درمان شود برای لک لیزر در کنار درمان دارویی موثر است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر مشکل پوست من میگن روز اسه هست لکه های قرمز وجای جوشو گاهی رگ های ریز قرمز و... اخرین دکتری که رفتم قرص داکسی سایکلین و پمادمترونیدازول داد یکماه مرتب مصرف کردم ولی... نمیدونم چکار کنم هرکاری میکنم بی فایدس سوالم اینه این دارو هارو ادامه بدم جواب یا نه میدونم باید معاینه بشم ولی شما معمولا برای روزاسه چه داروی های تجویز میکنید یه دنیا تشکر اگه کمکم کنید...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور معمول درمان روزاسه همین دو دارو است ولی ممکن است هر پزشکی درکنار اینها داروهای دیگری داشنه باشد پرهیز از مصرف کاقیین و چای و قهوه داغ ،آفتاب و حرارت بسیار مهم است در ضمن درمان این بیماری طولانی است و باید حوصله داشته باشید. لیزر نیز در بعضی از بیماران موثر است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیآکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.موهای من خشک است و بد حالت میگیرد و خوب شانه نمیشوند.به نظر شما ماسک مو بهتر است یا نرم کننده مو؟لطفا هر کدام که بهتر است یه نمونه(یه مارک) خوب به من معرفی کنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماسک مو بهتر است به دلیل اینکه رطوبت رسانی بهتری دارد [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام،من برای اگزمای پشت دستم از یک پماد ساختنی استفاده میکنم ولی بعد از قطع مصرف پس از حدودا ۲یا ۳ هفته مجددا زائده های اگزما مجددا ظاهر میشود،آیا این طبیعیه؟یعنی اگزما درمان دائمی نداره؟باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان اگزما طولانی است ولی دایمی نیست باید مدت طولانی زیز نظر پزشکتان باشد تا درمان کامل انچام شود [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیاگزما لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام مجدد بابت لیزرpdl بگم که من چندین ساله پوستم قرمز و مویرگ هتی قرمز داره بعد از سال ها تحمل و دارو درمان یکم بهتر شده ولی خوب میخام یکی دو جلسه لیزر هم کنم که بار اخر دکتر ژل میتروندازول و داکسی سیکلین نوشت یه ده درصد خوب بود ولی لیزر نکرد گفت اول دارو میترسم باز بیام تهران این همه راه باز لیزر نکنه هه... اگر میشه در مورد کبودی بعد لیزر هم یه توضیح.. ممنون میشم روز پدر هم مبارک

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا ۳ روز تا دو هفته باقی میماند و از بین میرود [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. مندختری 26 ساله و به دلیل استفاده از عینک به مدت 14 سال دچار افتادگی پلک هستم و پلک راست من افتادگی بیشتری دارد . دکتر پیشنهاد جراحی داده ولی من تمایلی ندارم . میخواستم بپرسم آیا روشی جز جراحی برای افتادگی پلک وجود ندارد؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام شاید با آر اف هم بتوان کاری کرد برای درمان افتادگی پلک و جوانسازی دور چشم [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر . از سال هشتاد و سه متوجه بیماری ویتیلیگو شدم . سال هشتاد و پنج حدود 20% از پوستم رو به صورت قرینه دچار کرد . بنا به توصیه پزشکم شروع کردم به مصرف منوبنزون تا کلا پوستم سفید بشه . سال اول خوب بود ولی بعد از اون مدام رنگدانه های پوست سالمم دوباره جون میگیرن و لکهای قهوه ای میزنه و من مجبورم دوباره کرم رو استفاده کنم . نگرانم ، چون تا زمانی که این کرم در دسترس هست من میتونم پوست خوبی داشته باشم . سئوال من اینه که آیا راهی وجود داره که من بتونم کل پوستم رو سفید کنم به صورت دائمی ؟ چیزی مثل لیزر یا هر درمان دیگه ای که وجود داره . ممنون میشم پاسخ بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر باید همان مونو بنزن را استفاده نمایید برای بر طرف کردن ویتیلیگو [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من انزال زود رس دارم زیر 30 ثانیه و متاهلم. در اینترنت جستجو کردم دیدم قرص سیتالوپرام را برای درمان معرفی کرده اند. آیا شما هم توصیه میکنید من مصرف کنم. درضمن من اصلا افسردگی ندارم و کاملا شاداب هستم. همچنین آیا این قرص مانند تریاک اعتیاد آور است یا خیر متشکرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ، برای بررسی علت انزال زودرس باید به پزشک مراجعه کنید. مصرف غیر ضروری سیتالوپرام و سایر داروهای SSRI می توانند روی میل شما نیز تا حدودی اثر بگذارند و یا انزال شما را به صورت غیر طبیعی به تاخیر بیاندازند.بنابراین باید ابتدا مشخص شود شما قطعا دچار انزال زودرس هستید و سپس دارو برای شما تجویز شود. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیانزال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خانم دکتر عزیز ومهربان من دختری 22ساله هستم که کم کاری تیروئید دارم و قرص لوکسین مصرف میکنم،ومشکل اختلال قاعدگی دارم،لاغر هستم و موی زائد هم ندارم ولی صورتم جوش میزنه،دکتر غدد که رفتم گفتند که فعلا نمیخواد سونو بری،بزار یه ماه بعد اگه پریو نشدی اون موقع برات یه سری آزمایشات مینویسم.من هم طبق فرمایش ایشون عمل کردم و الان37 روزه که من پریود نشدم و صورتم هی جوش میزنه و این خیلی عذابم میده(پرولاکتینم هم لب مرز بود)به نظر شما من تخمدان پلی کیستیک دارم و یا از همون کم کاری تیروئیدم ناشی میشه؟و اینکه آیا من قرص سیپترون کامپاند رو خودم از امشب مصرف کنم مشکلی نیست؟بسیار سپاسگذارم از لطف شما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، نمیتوان در مورد میزان پرولاکتینتان اظهار نظر کرد بهترین کار مراجعه برای انجام آزمایشهای هورمونی است. از مصرف خودسرانه دارو خودداری کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیآزمایش لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.من پسری 27 ساله هستم که با زنی 27 ساله و طلاق گرفته آشنا شدم و یک مرتبه 17روز پیش بدون کاندوم با وی سکس داشتم که قرص لوونورژسترل مصرف کرد و دیروز هم با کاندوم با او سکس کردم که پس از پایان کار کاندوم در دستگاه تناسلی زن باقی ماند و پس از بیرون آوردن کاندوم تمام مایع منی از داخل کاندوم بیرون ریخت اما دوباره قرص لوونوژسترل استفاده کرد یکی 1ساعت بعد از نزدیکی و یکی هم 12 ساعت بعد یعنی امروز صبح. با این شرایط چند درصد احتمال بارداری وجود دارد؟ از کجا باید مطمئن شوم که باردار هست یا خیر؟ اگر آزمایش خون واسه اطمینان 100% بخواد برود چند روز دیگر باید برود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به مطلب روش های اورژانسی در سایت مراجعه کنید. میزان موفقیت این روش بیش از 98 درصد است. آزمایش خون بارداری در صورت تعویق پریود بهترین کار است. برای انجام آزمایش در همان روز تعویق پریود نیز می توانند آزمایش بدهند. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید من 21 سالم هست و در هفته 20 بارداری هستم طول سرویکس 29م م است آیا نیازی به سر کلاز هست خواهشمندم سریع جواب بدهید من خیلی نگرانم ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی این طول از سرویکس در این هفته از بارداری در صورت کاهش در طی مدتی کوتاه نیازمند بر رسی از نظر زایمان زودرس است ولی سرکلاژ پس از هفته 21 بارداری با احتمال عفونت بیشتر و نیز پارگی زودرس کیسه آمنیوتیک همراه است و زیاد توصیه نمیشود. برای تصمیم گیری بالینی به پزشکتان مراجعه و به ایشان اعتماد کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشی دقیقا یکساله ازدواج کردم.ولی تا الان موفق به نزدیکی کردن نشدیم.چون بعداز اولین نردیکی بخاطر سفت کردن خودم ودرد شدید دچار پارگی رگی در واژنم وخونریزی شدید شدم.و جراحی شدم.از اون روز به بعد حتی فکربه نزدیکی اشکمو در میاره.و این موضوع روی زندگیم اثر بدی گذاشته. تو رو خدا کمکم کنید.من اهل کرمانم .میشه یه دکتر درکرمان بهم معرفی کنید.ایا میشه به این ترس غلبه کنم.و چطوری؟ ازتون ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ، همانطور که در مطلب واژینیسموس نیز آمده است شما به صورت غیر ارادی پاهایتان را منقبض می کنید و علت این امر نیز ترس است. ضمن توصیه برای مطالعه این ملطب در سایت توصیه می کنم به نشانی موجود در سایت مراجعه حضوری داشته باشید. متاسفانه کسی از همکاران را در کرمان نمی شناسم که این اختلال را درمان کند. ما روزانه مراجعات متعددی از شهرستانهای مختلف برای درمان این مشکل داریم که همه آنها بهبود یافته اند. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام خدمت شما من 29 ساله به مدت 4ساله که ازدواج کردم در این مدت با کاندوم جلوگیری کردم و پریودهای منظم 30 یا 28 روزه داشتم الان 2 ماهه که تصمیم به بارداری گرفتم ماه پیش 7روز پریودم عقب افتاد بیبی چک زدم منفی شد وبعد پریود شدم این ماه نیز 6 روزه که عقب انداختم تست بیبی چک زدم باز منفی شد - از شما خانوم دکتر عزیز می خواه راهنمایی کنید منو چرا این 2 ماه که تصمیم به بارداری گرفتم پریودم نامنظم شده آیا من مشکلی دارم چرا باردار نشدم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، درجاتی از بی نظمی پریود در ماههایی که زوح برای بارداری اقدام میکنند به صورت تجربی مشاهده می شود در صورتی که فرد مشکل خاصی از نظر هورمونی نداشته باشد این بی نظمی اهمیتی نداشته و مایه نگرانی نیست. فعلا برای بارداری دیر نشده ،میزان شانس باروری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. در صصورت تکرار این بی نظمیها بیش از 3 سیکل برای بررسی هرمونی و سونوگرافی به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید، من خانومی 27 ساله هستم که 2سال پیش در 14 هفتگی سقط کردم و به من گفتند نارسایی دهانه رحم است و حالا در هفته 6 بارداری هستم و میخواستم بدانم چه کارهایی احتمال سقط من رابیشتر میکند و بهتر است کی برای بستن دهانه رحم مراجعه کنم؟آیا نیاز به جراحی و بستری شدن دارد؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای سرکلاژ با نظر پزشکتان باید پیش از 18 هفته اقدام کنید. در صورت وجود هرگونه درد ویا خونریزی به پزشکتان مراچعه کنید. فعلا نزدیکی عمیق نیز نداشته باشید. برای سرکلاژ باید عمل جراحی و بستری در بیمارستان به مدت کوتاهی برای شما در نظر گرفته شود. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری لینک مستقیم این سوال

آیا آرتروز زانو قابل درمان است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سرخوردگی مهره های کمر به چه وضعیتی گفته میشود؟

سونوگرافی اورژانسی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

با انواع چروک پوست صورت آشنا شوید

دلیل سوت کشیدن گوش چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

پس از آفتاب سوختگی چه کنیم؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بهترین زمان دوش گرفتن