سوالات پزشکی :
سوال :

با سلام 31 ساله هستم . 3سال هست که متاهلم و حدود 6 ماه است که برای بارداری اقدام میکنم. آزمایش fsh ام 15 بود . عکس رنگی رحم گرفتم طبیعی بود. آزمایش پروژسترون و پرولاکتینم هم طبیعی بود. آزمایش LH هم طبیعی بود. پریودهای کاملا منظمی دارم. در محل کارم فوق العاده استرس دارم. آزمایش اسپرم همسرم نیز طبیعی بود. با توجه به میزان FSH بالا آیا امکان یایسگی زودرس یا تنبلی تخمدان وجود دارد؟ این دوره از روز 4 الی 8 قرص لترزول خوردم و روز 13 سونو واژینال انجام دادم که 2 فولیکول 17 و 27 میلیمتر مشاهده شد. آیا با همین قرصها باردار میشم یا نیاز به IVF هست و با توجه به فولیکول ها ممکنه یایسه زودرس بشم؟ ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی میزان fsh شما کمی بالاست. با توجه به این مساله احتمال یائسگی زودرس وجود دارد. با این حال بررسی سایر هورمونها و وضعیت تخمدانهای شما و نیز پاسخ به کلومیفن بسیار کمک کننده است. پاسخ شما به داروی لترزول مناسب بوده است. یعنی احتمال بارداری با توجه به پاسخ تخمدانها وجوددارد. با نظر پزشکتان می توانید در دور بعدی نیز از کلومیفن یا لترزول استفاده کنید. و شانس باروری خودتان را امتحان کنید. تصمیم گیری بالینی برای انجامIVF به سایر موارد مانند بازبودن لوله ها و پذیرش رحمی نیز بستگی دارد. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیناباروری یائسگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 3ماه تحت نظر دکترم برای بارداری ولی متاسفانه بدلیل اینکه خودم کاشانم ودکترم تهران برام مقدور نیست برم.راستش من 5روزه که امپول hcg زدم وشیاف پرژسترون هم میزنم روز 4 لک قهوای رنگ داشتم صبحش ودیگه نداشتم کمر درد ودل درد یکم داشتم راستش در موقع نزدیکی با همسرم یک لخته خون مشاهده کردم ولی خون نیامد فقط یک لخته بود میشه نطفه باشه این لخته چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی فعلا بهترین کار استراحت و مراجعه به یک پزشک یا ماما در شهر محل سکونتتان است.با وجود دل و کمر درد و لکه بینی تهدید به سقط هستید فعلا از امیزش پرهیز کنید. و شیافهای پروژسترونتان با نظر پزشک همچنان استفاده کنید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیشیاف سقط لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من در هفته 16 بارداري به سر مي برم.در هفته 13 سونو دادم طول سرويكس 33mm بود اين مسئله طبيعي است يا خير؟ لطفا كمكم كنيد. با تشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی این طول از سرویکس نرمال به نظر می رسد. دلیلی برای نگرانی نیست. در صورتی که درد و انقباض دارید حتما به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 30 سال دارم و 5 سال است ازدواج کرده ام دو سال پیش یک حاملگی ناخواسته داشتم که خود به خود سقط شد. در هفته ششم. الان نزدیک 5 ماه است که دچار عفونت مجرای رحم شده ام. البته من فقط از درد خیلی کم در شکم به دکتر مراجعه کردم دکتر گفت هم عفونت دارم و هم زخم که پاپ اسمیرم مشکلی نداشت چهار دوره دارو مصرف کردم از کرم گرفته تا آنتی بیوتیک های خیلی قوی. اما بهبودی حاصل نشد. در آخرین مراجعه دکترم گفت من مشکل خاصی ندارم حتی نیاز به فریز هم نیست حتی دارو هم ندادجلوگیری با کاندوم دارم و یک دوره همسرم میترونیدازول خورده. ولی همچنان ترشحات خیلی غلیظ مایل به سفید دارم(قبلا زرد بود) و گاهی باز درد دارم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،متاسفانه نمی توان بدون معاینه اظهار نظر کرد با توجه به نرمال بودن پاپ اسمیر تان و نیز ترشحاتی که شرح داده اید ممکن است دچار عفونت قارچی شده باشید بهترین کار در حال حاضر مراجعه مجدد به پزشک یا مامایتان و معاینه توسط ایشان و دریافت داروی احتمالا ضد قارج مانند کلوتریمازول است. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام .30 ساله هستم.دوره های نامنظم پریودی دارم.برای بارداری دکتر برام قرص لتروزل تجویز کرد که از روز دوم هر 12 ساعت یک قرص مصرف کنم.سوالم اینه که از روز چندم پریودی باید نزدیکی داشته باشم؟سپاس

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی پس از 4 روز از آخرین قرص با نظر پزشکتان می توانید آمیزش داشته باشید. البته در مورد این زمان حتما با پزشکتان مشورت کنید. ایشان می توانند با استفاده از سونوگرافی و بررسی سایز فولیکولها زمان آمیزش را برای شما مشخص کنند. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام.سوال بارداری در رابطه بدون دخولبارها مطرخ شده. من و نامزدم چنین رابطه ای داشتیم (چندین بار در چند روز متوالی) ،از کاندوم هم استفاده کردیم اما دو مرتبه کاندوم پاره شد که یک بار آن بعد از تعویض کاندوم پس از یک بار انزال بود. از روش اورژانسی با قرص اچ دی استفاده کردیم (اگرچه از بار اول رابطه حدود دو روز گذشته بود) کمتر از دو هفته بعد ایشون پریود شدن.در پریودشون لخته ی خونی شبیه بافت دیده شد مقدار خونریزی هم نسبتا کم بود. از آون زمان هم تا امروز که یک ماه از مصرف قرص گذشته مدام زیر شکمشون درد میکنه و از دو روز قبل نفخ دارن.علائم دیگری از بارداری رو نشون ندادن. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به پریود شدن ایشان خطر بارداری گذشته است. بافت دفع شده قطعه ای از دسیدوا و یا لایه داخلی اندومتر به نام دسیدوال کاست بوده که در برخی از دوره های پریود دفع میشود. علایمی که ذکر کرده اید هیجکدام نشانه اختصاصی بارداری نیست. در صورت تعویق پریود بعدی و نگرانی می توانید یکبار آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام وخسته نباشيد من تحت رژيم پسر دار شدن هستم ودو سوال از خدمتتان دارم 1-اگر فوليكول غالب در تخمدان راست20 تا 24 ميليمتر باشد چه مدتي وقت داريم يراي عمليات ... 2- اگرتخمك گذاري(فوليكول غالب )در تخمدان چپ باشد باز براي عمليات بايد به سمت راست بود ياچپ از اينكه براي پاسخ دادن به سوالات ما وقت مي گذاريد با تشكر فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی حدود 12 ساعت پس از تخمک گذاری شانس بارداری حداکثر است. 2- روش آمیزش ربطی به تخمک گذاری از تخمدان راست و یا چپ ندارد. بلکه آمیزش باید سطحی نباشد. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من چند وقت پیش یک آزمایش اسپرم گرفتم که بصورت زیر بود Ejaculation volume:1 Sperm Concentration: 208million sperm/ml Motility : 55% Ph 8.0 می خواستم بدانم با این شرایط می توانم بچه دار شوم،بیضه سمت چپم در کودکی بیرون نیامده و وقتی هم جراحی کردم(امسال) آنقدر کوچک بود که با جراحی خارج شد و تاثیری در بارداری ندارد،هنوز مجرد هستم 23سال سن دارم می خواهم بدانم آیا در ازدواج و بچه دار شدن دچار مشکل نی شوم،و اینکه اگر ازدواج کنم و 2 سال دیگر بخواهم بچه دار شوم در بچه دار شدن مشکل ایجاد می شود یا نه ؟ با تشکر،

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نگران نباشید، تعداد کلی اسپرم ها و نیز درصد اسپرمهای متحرک مناسب است. و به این ترتیب شانس باروری شما وجود دارد.البته شکل اسپرمها نیز اهمیت دارد. پیشنهاد می کنم برای بررسی بیشتر به یک متخصص ارولوژی مراجعه کنید. موفق باشید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیاسپرم لینک مستقیم این سوال

سوال :

و 6 ماه عقد هستم ولي اطلاعات بسيار كمي دارم مثلا نميدونم هنگام پاره شدن پرده چه ميزان خون خارج مي شود؟ ؟ ايا الت مرد خوني نميشه؟؟؟ ممكن است ما متوجه خون نشده باشيم؟ تا همسم چند بار انگشت خود را وارد واژن كرد يك بار هم سعي به دخول داشت كه به دلبل ترس زياد اصلا يادم نيست چه قدر وارد شد نگرانم پرده بدون اينكه متوجه شده باشم پاره شده باشه

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است میزان خونریزی با پارگی پرده بسیار مختصر باشد ضمن اینکه ممکن است پرده از نوع ارتجاعی باشد و اصلا خونریزی ایحاد نشود. یعنی دخول بدون درد و خونریزی صورت بگیرد بهترین کار مراجعه برای معاینه توسط پزشک یا ماماست. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبکارت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من تقریبا همیشه ماده سفید رنگی را در ناحیه واژن دارم و این مورد زمانیکه مدت زیادی شلوار تنم است بیشتر می شود. من چندین بار به دکتر مراجعه کردم و یک بار دکتر تشخیص قارچ دادند و من دوره درمان را گذراندم. آیا این ماده سفید همیشگی قارج است . ضمنا من هیچ سوزش و خارشی در این ناحیه ندارم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به نوع و رنگ ترشحات احتمالا ترشحات شما قارچی است البته معمولا در این حالت سوزش و خارش نیز وجود دارد بهترین کار رعایت بهداشت و استفاده از یک دوره داروی خوراکی فلوکونازول با نظر پزشکتان و افزایش سیستم ایمنی بیشتر از طریق و یتامینC وA است به مطلب بهداشت جنسی در بارداری در سایت مراجعه کنید. در مورد نکات بهداشتی برای پیشگیری از بروز عفونت قارچی کاملا توضیح داده شده است. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

ba salam aya estefade az ab anar dakhel vajan baese tanag shodane vajan mishavad ba tashakor

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، در مطالعاتی در مورد تاثیر آب انار در احساس تنگی واژن نکاتی ذکر شده است. اما هیچ مطالعه علمی معتبری در این مورد انجام نشده است. به نظر می رسد مکانیسم احتمالی جذب آب لایه سطحی پوست و احساس سفتی در این ناحیه است. وگرنه شلی ایجاد شده در اثر زایمان واختلالات ساختمانی را هرگز از بین نمی برد. بهتر است برای استفاده از ویژگیهای این ترکیب از ترکیبات بهداشتی که حاوی عصاره انار نیز هست استفاده کنید.زیرا استفاده از مقادیر زیاد و غیر بهداشتی این ترکیب قطعا باعث بروز مشکلاتی از نظر بهداشتی خواهد شد. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیواژن لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خانمي 39 ساله هستم قصد بارداري مجدد را دارم 8 ماه جلوگيري ندارم تيروئيد كم كاري دارم مي تواند ايا اين مسئله تاثير دارد يك دختر 6 ساله دارم به خاطر دخترم كه مي خواهم فرزند دوم بياورم . آزمايش روز سوم پريودي هم دادم مشكلي ندارد لطفا راهنمايي فرمائيد. ايميل من hniushh@yahoo.com با تشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، در صورت اصلاح کم کاری تیروئید و منظم بودن پریود شما احتمال بارداری شما در حد طبیعی است. به مطلب آیا تصمیم به باردار شدن دارید در سایت مراجعه کنید. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیتیروئید قاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من خانمي 24ساله هستم كه 4ساله ازدواج كردم و اصلا براي بارداري اقدام نكردم حتي براي 1بار هم اقدام نكردم يعني هميشه جلوگيري ميكرديم.2ساله از قرص جلوگيري و 2سال از روش طبيعي براي ضدبارداري استفاده كردم جديدا به دكتر زنان براي آزمايش قبل از بارداري رفتم كه متوجه شدم كيست تخمدان چپ دارم با ابعاد 43*56 لطفا راهنماييم كنين خيلي خيلي نگرانم خيلي ميترسم كه باردار نشم يعني احتمال داره بچه دار نشيم حالا چكار كنم كه فرصت 4 ساله ام رو از دست دادم.متشكرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، احتمالا کیست شما از نوع فولیکولار و ساده است.و نباید نگران باشید با این سایز از کیست بهترین کار فعلا استفاده از قرصهای پیشگیری از بارداری است. فرصتی را از دست نداده اید. پس از درمان کیست می توانید برای بارداری اقدام کنید. کیستهای فولیکولار پیش آگهی خوبی دارند. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیکیست ناباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

آیا می توان یک زایمان طبیعی بدون درد را تجربه کرد ؟ من بارها در سایت های خارجی خوانده ام که در اروپا و آمریکا زایمان های طبیعی بدون هیچ دردی انجام می شود آیا این واقعیت دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی زایمان فیزیولوژیک مجموعه روشهایی برای انجام زایمان کم درد بدون مداخله پزشکی است. این نوع زایمانها امروزه در کشورما نیز کم کم رایج می شودو جایگزین خوبی برای زایمانهای سزارین غیر ضروری است. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیزایمان لینک مستقیم این سوال

سوال :

ساعت 9 شب 4 تا قرص ال دي رو باهم خوردم. یه جوري انگار از نظر روحي آروم شدم وگرنه تا پريود بعدي م كه منظم هم نيست ميخواستم همش حرص بخورم و نگران باشم... حالا كه اون4تا رو خوردم 12ساعت بعدشم بخورم ديگه؟ بعدش مشكل خاصي پيش نمياد؟فقط نظم پريودم بهم ميريزه؟(كه البته الانم به هم ريخته ست)بعدا با آزمايش يا هر چيز ديگه مشخص نميشه كه من اين8تا قرص و تو اين دوره مصرف كردم؟اين برام خيلي مهمه... بازم ممنون از راهنمايي تون راستي من از روز دهم پريود دو دفعه پيشم يعني 20 بهمن دو ورق قرص پروژسترون(به دستور دكتر زنانم و به دليل نامنظمي پريودم)مصرف كردم.اينم مشكلي نيست؟ خدا خيرتون بده كه كامل جوابمو ميدين.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به مطلب روشهای اورژانس در سایت مراجعه کنید. ممکن است یک تا دو سیکل پریودتان نا منظم شود. مصرف قرص پروزسترون نیز در سیکل قبل تداخلی با این روش ندارد فقط در این سیکل تا شروع خونریزی پریود از هیچ داروی دیگری استفاده نکنید. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من باکره هستم.7روز پیش که چند روز مانده به پریود بعدی من بود رابطه داشتم.دخولی انجام نشد اما شک کردم به اینکه مایع منی با /الت من تماس داشته.من بلافاصله 4قرص ld خوردم اما نوبت بعدی که 12 ساعت بعد باید می خوردم را نخوردم و در عوض 24ساعت بعدش 2قرصldدیگر و با فاصله 12 ساعت 2قرصld دیگر هم خوردم یعنی در 36 ساعت 8قرص ldخوردم.اکنون 5 روز از خوردن آخرین قرص گذشته و من پریودنشدم فقط چند بار درد کمی در کمرم شبیه به درد پریود احساس کردم آیا احتمال ارداری در من وجود دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی روش مصرف قرصهای اورزانس صحیح نبوده است. یک هفته تا 10 روز پس از آخرین قرصها برای پریود شدن وقت دارید در صورت عدم پریود آزمایش خون بارداری بدهید. کمردرد نشانه اختصاصی بارداری نیست. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام وخسته نباشید من پسری 27 ساله هستم که ریزش مو دارم دارو یا قرصی که برای درمان ریزش باشه که در حین مصرف و بعد از قطع مردن مصرف آن عوارض نداشته باشد هست یا نه و اگر هست به چه مدت مصرف کنم ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دوست گرامی ریزش مو باید بر اساس علت و تشخیص صحیح درمان شود قرصی برای درمان تمام انواع ریزش مو وجود ندارد [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و عرض ادب. ذکتر من صورتم جوشهای بسیار شدیدی میزد که 1 سال دوره کامل راکوتان خوردم و الان 2 هفتس تموم شده ولی صورتم جوشهای ریز میزنه (هفته ای 4 تا). یعنی این همه راکوتان خوردم و عوارضشو تحمل کردم هیچی ؟؟ چیکار کنم برنگرده جوشهام و چه دارویی مصرف کنم ؟ ممنون از لطفتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعضی از بیماران با یک دوره راکوتان درمان نمیشوند و نیاز به درمان مجدد دارند با این حال توصیه میکنم که درمانهای موضعی مصرف نمایید در صورت عدم بهبود راکوتان شروع کنید [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

عرض سلام وادب. دکتر من صورتم بسیار زیاد و شدید جوش میزد که راکوتان خوردم به مدت 11 ماه و یک دوره کامل خورم و جوشهام رفت کامل. الان مشکل من که بسیار اذیتم میکنه و حاضرم هرچه قدر لازمه هزینه کنم تا در کمترین زمان ممکن از بین بره: جای جوشهام به صورت: 1- لک و قرمزی که زیاد و وسیع است 2- فرورفتگی که ریز و کم است برای هرکدام بهترین راه چیه ؟ مخصوصا لک و قرمزی. ممنون از توجهتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای لک و قرمزی سریعترین روش لیزر است که تعداد جلسات حدود ۳ جلسه است برای فرورفتگی لیزر فرکشنال مفید است ولی ۳-۶ جلسه لازم است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت شما من پسری 21 ساله هستم و موی صرتم کم در امده از شما خواهشمندم راه حلی جهت رشد کامل موی صرتم به من پیشنهاد کنید در ضمن اقای دکتر الان حدود 1 سال هست که بنده دچار ریزش مو هستم البته کمی هم ادم استرسی هستم چه باید بکنم با تشکر از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مینوکسیدیل ۵٪ زیر نظر پزشک مصرف نمایید دوره طولانی مفید است [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو لینک مستقیم این سوال

مقایسه تزریق ژل و تزریق چربی

ماندگاری کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دستگاه کویتیشن چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دشمنان موهای شما

عمل جراحی بینی نیمه فانتزی در مردان و زنان چگونه است؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

تزریق ژل یا چربی در ناحیه لابیا ماژور (واژن)

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نشانه های سرطان سینه

اختلالات چشمی در بیماری های مربوط به تیروئید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونداژ چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]