سوالات پزشکی :

سوال :

با سلام و خسته نباشيد من 28 ساله و مجردم كه تا 2 سال ديگه قراره ازدواج كنم (نامزد دارم ) متاسفانه دچار خود ارضايي هستم مي خواستم بدونم اگر اين كار رو ترك كنم تا 2سال بعد مي تونم از نظر جنسي رابطه درست با همسرم داشته باشم ياخير ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی به راحتی می توانید با ترک این رفتارو درمانهای شناختی رفتاری مناسب رابطه جنسی مناسبی با همسرتان داشته باشید برای مشاوره می توانید به نشانی موجود در سایتمراجعه کنید. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیاستمنا رابطه جنسی لینک مستقیم این سوال


سوال :

آیا زنان یائسه شده و حدود 65 سال توانایی جنسی خویش را برای ازدواج با مردان جوان را از دست داده اند و آیا همانند زنان جوانتر تماس جنسی لذت بخشی را بوجود خواهند آورد و آیا نیاز به معاشغه بسیاری طولانی برای ایجاد لذت از سوی مرد لازم است و آیا ضرر جسمی به مرد وارد میشود؟


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، معاشقه طولانی مدت به هیچ فردی آسیب نمی زند اما برای افزایش کیفیت روابط زناشویی زوح می توانند با آموزش کافی رابطه بهتری داشته باشند. در صورت یائسگی زن، می تواند از داروهای متناسب برای بازسازی مخاط واژن استفاده کند. در ضمن برخی از خانمها در زمان یائسگی با توحه با از بین رفتن ترس از بارداری لذت بیشتری را تجربه می کنند. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکییائسگی رابطه جنسی لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام خدمت خانم دکتر. من حدودا 6ماه پیش آزمایش پاپ اسمیر دادم که در قسمت exudate:moderate نوشته شده و بقیه نرمال است. مدتی بعد از آزمایش دچار سوزش شدید و ترشحات بسیار زیاد شدم. به پزشک مراجعه کردم تشخیص عفونت ویک زخم بسیار کوچک داده شد. از همان ماه هر ماه کرم و دارو مصرف کردم. ولی بعد از مصرف دوباره عفونت برمی گردد و پزشک گفته زخم احتیاجی به فریز ندارد. با توجه به اینکه در حال اقدام برای بارداری هستم و انواع دارو ها را تا به حال استفاده کردم، اکنون برای درمان این عفونت مزمن باید چه کار کنم؟ با تشکر


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توحه به نتیجه آزمایش احتمالا دجار عفونت وازینال بوده اید. عفونت مزمن در صورت درمان صحیح نیازمند استفاده از کرایو نیست. برای نتیجه گیری بهتر می توانید با نظرپزشکتان از طریق کشت ترشحات و یا پاپ اسمیر عامل بیماری را دقیقا مشخص کرده و داروی مناسب را دریافت کنید پس از درمان برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیبارداری واژینال لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام خانم دکتر من بلافاصله پس از اتمام دوره ام رابطه بدون پیشگیری داشتم وبعد از مصرف قرص اورژانس اوسیز 7 روز بعد پریود شدم ولی پس از 7 روز خونریزی تمام نشد فقط مقدارش خیلی کم شد تا اینکه در تاریخ معین دوباره پریود شدم ایا این خونریزی طولانی و طول کشیدن ان عوارض قرص بوده یا مشکلی دارم؟ ؟(در ضمن دوران عقدیم و باکره ام اولین باری بود که قرص مصرف می کردم تا به حال هم هیچ مشکلی نداشتم پریود هام هم همیشه منظم بوده دکتر هم نرفتم )


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی این نوع خونریزی می تواند از عوارض قرص باشد با این حال در صورت تکرار این مساله درس یکل بعد حتما به پزسک یا ماما مراجعه کنید. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام.من 23سالمه.روز 3اسفند دوعدد قرص لوونورژسترل خوردم.امروز که 21اسفند هست با نامزدم نزدیکی کردیم وچون مَشکوک بودم دوباره همون قرص رو دوتا با هم خوردم.آیا مشکلی داره توی یک ماه دوبار از این قرص مصرف کنم؟اثربخشی داره؟؟ ((اگه جوابمو بدین ممنون میشم،دارم از نگرانی میمیرم


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تنهایکبار در هر سیکل باید از قرصهای اورژانس اتسفاده شود. فعلا منتظر خونریزی باشید در صورت خونریزی احتمال بارداری در این سیکل گذشته است. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

باسلام-من22سال دارم و3سال توی عقدم به تازگی سونوگرافی رفتم و نوشته بقایای فولیکول16میلیمتری درطرف راست دیده شد. رحم متمایل به چ÷ می باشد.آیا مشکلی هست؟برای بارداری مشکل ایجاد میکنه؟به امیدخدا 3ماه دیگه عروسیمه.خیلی نگرانم


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، هیجکدام از موارد ذکر شده نگران کننده نیست. شما تخمک گذاری داشته اید و باقی مانده یک فولیکول در تخمدان شما موجود است تمایل رحم به سمت جپ نیز در برخی خانمها وحود دارد و مانعی برای بارداری نیست. عروسیتان مبارک [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیرحم بارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید خانمی 31 ساله هستم که تجربه اولین بارداریم خارج رحمی بود که با بتای 3600 با متوتروکسات در دی ماه پایان گرفت در بتای 90 یک بار پریود شدم دوباره ماه بعد 30روز بعد به موقع پریود شدم که بتام 12 بود الان بتام زیر 6 است ولی با گذشت 40 روز هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم - و دلم میخواد زودتر باردار بشم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با توجه به سابقه بارداری خارج رحمی، فعلا باید با روش مطمئنی از بارداری پیشگیری کنید. پس از 6 ماه از بارداری خارج رحمی قبلی برای بارداری اقدام کنید.قبل از ان سونوگرافی و انجام آزمایشهای پیش از بارداری و شروع اسید فولیک می تواند بارداری بهتری را برای شما تضمین کند. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیبارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام.من درعرض یک هفته 2باازروش اورژانسی وازقرص لونژیل استفاده کرده ام.که ازمصرف دوم یک هفته میگذره اما هنوزپریود نشده ام وخیلی نگرانم.ممکنه چون 2بادریک ماه استفاده کرده ام جواب ندهد.خواهش میکنم هرچه سریعترجوابموبدهید.باتشکر


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی ممکن است اثر قرصها کاهش یافته باشد با این حال فعلا تا یک هفته پس از آخرین قرص منتظر پریود باشید در صورت تاخیر بیش از این مدت آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام خانم دکتر من در هفته 21 بارداری ازمایش 50 گرم کلوکز انجام دادم که قند خونم بعد از خوردن 50 گرم کلوکز 180 بود دکترم گفت قندت بالا است یک هفته بعد ازمایش 3 ساعته گلوکز دادم که نتایج ان به شرح زیر است قند ناشتا 80 یک ساعت بعد 151 دو ساعت بعد 146 و سه ساعت بعد 136 دکترم گفت مشکلی نیست ایا به نظر شما هم همینطور است یا باید رژیم بگیرم؟ایا در ماههای بعد باز هم لازمه دوباره ازمایش تست تحمل گلوکز را بدهم؟


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،آزمایش تحمل گلوکز شما نرمال است. درصورت داشتن علایم خطر مانند جاقی و نیز دیابت در بستگان درجه تکرار آزمایش ویا آزمایش قند خون 2 ساعت پس از مصرف غذا نیز می تواند مفید باشد در غیر این صورت تنها کم کردن کربوهیدرانهای مصرفی یعنی مواد نشاسته ای سودمند خواهد بود. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیبارداری آزمایش لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام ببخشید من در بهمن ماه رژیم گرفتم و در همین مدت پریود شدم که میزان خونریزیم کم بود و مجدادا بعه از یک هفته از اتمام پریودیم دباره پریود شدم که بعد از 10 روز هنوز پریود هستم چه قرصی بخورم که خونریزیم قطع شود . و متاهل هستم ...


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، فعلا تنهامصرف قرص اهن برای پیشگیری از خونریزی توصیه می شود در برخی موارد همزمان با رژیمهای سخت درجاتی از بی نظمی قاعدگی مشاهده می شود در صورت تکرار این امر در سیکل بعدی برای بررسی مراجعه فرمایید. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیقاعدگی لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام وقت بخیر.میخواستم در مورد روش موضعی جدید درمان كك‌ومك توسط لیزر Laser Freckle Removal بدونم . آقای دکتر کک ومک های من ارثی هستن و پوستم هم اروپائیه.آیا این روش میتونه پوست من رو به صورت قطعی و بدون برگشت درمان کنه؟واینکه هزینه درمانش چقدره (مقدارکک ومک هام در حد متوسطه)؟گفته بودین درمان قطعی در یک جلسه ،واسه همین برام سوال شد چون من به هر متخصصی مراجعه کردم گفتن درمان قطعی وجود نداره .لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

من نگفته ام درمان قطعی. فقط گفته ام دریک جلسه. به این معنی که طی یک جلسه کک مک ها درمان میشود ولی برگشت نکردن آن معمولا به نگهداری شما بستگی دارد. اگر استفاده از ضد آفتاب شما منظم باشد معمولا ۷-۵ سال بدون کک مک باقی خواهید ماند ولی اگر مرتب ضد آفتاب نزنید طی ۶ ماه تا یکسال برگشت میکند. من هم معتقدم که درمان قطعی وجود ندارد. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیکک مک درمان لک لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام.من یک هفته است پلکم عمل بلفارو کردم الان واقعا نگران جای بخیه هستم.ایا اسنفاده از کرم الفا برای یک هفته و سپس استفاده از یک کرم ضد جای بخیه خوب است؟ به نظر شما از کی کرم ضد اسکار شروع کنم؟ خواهش میکنم یک کرم خیلی خوب در این زمینه معرفی کنید.


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از پزشکتان بپرسید ولی به نظر من اگر بخیه ها بعد از عمل بلفاروپلاستی خوب زده شده باشد بدون هیچ کرمی کاملا بهبود دارید [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیبلفاروپلاستی لیفت پلک لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام.خسته نباشید.همسرم روی پوست بدنش لکه های قرمزی میزنه که شبیه به سکه های گرد است و کمی هم خارش داره و فکر میکنم قارچ باشه.خواهش میکنم بگید چه پمادی استفاده کنه تا مشکلش حل بشه.ممنونم


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر قارج باشد با کرم کلوتریمازول که صبح و شب بزنند بهبود میابد [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیقارچ بیماریهای پوستی لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام جناب دکتر من دختری ۲۹ساله هستم و دارای پوستی تیره مخصوصا درنواحی دست وپا, و تصمیم دارم توسط کرم منوبنزن رنگ پوستم را سفید کنم میخواستم بدونم چ مشکلاتی را در پی دارد؟ و چه مدت بایداستفاده کنم تا کاملا سفید شوم؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من اصلا نکنید چون این کار غیر قابل برگشت است و حساسیت شدید به افتاب پیدا میکنید [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام وخسته نباشید.......من سیاهی دور چشم و گودی شدیدی دارم......سوالم این بود که ایا دکتر خوب در مشهد می شناسید????و ایا واقعا این مشکل راه حل در مان داره یا نه??????


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای گودی به نظر من بهترین راه تزریق ژل است ولی تیرگی اگر ارثی باشد راهی ندارد. متاسفانه خیر [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام آقاي دكتر ممنون كه پاسخگو هستيد آيا فرقي بين ضد آفتاب ايراني و خارجي وجود دارد؟ و اينكه استفاده از ضد آفتاب رنگي اثر آن را از بين نمي برد؟ ممنون 31 ساله


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر فاکتور محافظتی خیر. ولی گاهی از نظر سایر مشخصات مثلا فاقد چربی بودن ممکن است کیفیت خارجی ها بهتر باشد از نظر علمی خیر ولی اگر شما بدلیل اینکه رنگ دارد ضد آفتاب کمتری بزنید مسلما موثر است. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام اقای دکتر من پسری هستم 25 ساله روصورتم لکه های قهوه ای خیلی ریز به صورت نقطه نقطه پراکنده هست چه پیشنهاد میدین که استفاده کنم البته ضدافتابم تازه دو ماهه شروع کردم.


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتی که کک مک یا لنتیگو باشد با درمان لیزری برگشت دارد ولی ضد آفتاب برای پیشگیری از بیشتر شدن مفید است [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیکک مک درمان لک لینک مستقیم این سوال


سوال :

باسلام وعرض خسته نباشی پسری هستم 21ساله ک از دو سال پیش ب دلیل شوک خیلی بدی ک بهم وارد شد و تغذیه نامناسب دچار ریزش مو شدید شدم و تقریبا در عرض 2 ماه 60درصد موهامو از دست دادم قبل ازین هیچ گونه ریزشی نداشتم و موهای پرپشتی داشتم.(پیش ی دکتر رفتم ک ی محلول داد و وقتی میزدم خیلی موازم میریخت و از همون موقع پوست سرم چرب شد)البته پدرم و یکی از برادرام مو ندارن.ریزش موهام کم و بیش ادامه داشته ولی یکسان نبوده مثلا یک ماه ریزش زیاد یک ماه ریزش خیلی کم.فعالیت جنسی هم خیلی زیاددارم ک فکرمیکنم یکی ازاصلی ترین دلایل ریزشم همین باشه.پوست سرم ب شدت چرب میشه.ممنون میشم ی شامپو خوب معرفی کنید و راهنماییم کنید


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش اولیه شما بدلیل شوک بوده ولی قطعا علل ارثی هم موثر است. ریزش به فعالیت جنسی بستگی ندارد. شامپوی موی چرب برای شما مناسب است.ترجیح میدهم در وبسایت اسم تجاری نبرم. [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال


سوال :

سلام من دختری 27 ساله هستم و به خاطر جوش صورت 2سال تحت نظر دکتر پوست بودم پاکسازی کبد انجام دادم و آزمایش تیرویید دادم اما مشکلی نداشتم بعد از مراحل پاکسازی و درمان محلول و پماد ها صورتم کامل خوب شد اما بعد از اتمام دوره درمان دوباره بازگشت پیدا کرد جوش ها بعد دکتر پوست توصیه کردن با توجه به ازمایش هورمونی من که مشکل من هورمونی هست و گفتن به دکتر زنان مراجعه کنم که سونوگرافی انجام دادم دکتر تشخیص دادن که pcod هست مشکل من قرص دوفاستون 3 ماه استفاده کردم و جوشهام خیلی بهتر شدن و به ناحیه چانه منتقل شدن و حالا دکتر پوست رفتم و توصیه کردن رآکوتان با توجه به وزنم که 45 کیلو هستم تا 9 ماه استفاده کنم و هرماه ازمایش خون بدم و چک کنم الان 6روزه دارم استفاده میکنم و عوارضی نداشتم فقط صورتم قرمز میشه و همچنان جوش میزنه . میخواستم اینو از خدمت شما بپرسم که در زمان خوردن این قرص جوش زدن صورت طبیعی هست؟؟؟؟؟ ممکن جواب نده و برگشت داشته باشه ؟؟؟؟؟ کی دیگه کامل جوش نمیزنه؟؟؟؟ مرسی ممنون میشم که جواب بدین....


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ابتدا باید ذکر کنم که در پزشکی چیزی به نام پاکسازی کبد وجود ندارد. در ماههای اولیه مصرف راکوتان امکان جوش زدن وجود دارد 85% افراد با مصرف یک دوره راکوتان برای همیشه خوب میشوند معمولا از ماه سوم جوش نمیرننید [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال


سوال :

با سلام و خسته نباشید دختر 22ساله هستم. دورچشمام گود و تاحدی کبوده. همچنین دور محوطه لبام. که باعث شده پوست صورت دورنگ بشه میخاستم بدونم راهی هست که بشه درمان کرد؟ پزشک بهم کرم تجویز کرد ولی هم تیرگیا بدتر میشه هم جوش میزنم باتشکر


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است معمولا این تبپ پوستی با درمان خیلی تفاوتی نمیکنند . فقط توصیه میکنم ضد آفتاب استفاده نمایید که بد تر نشوید برای درمان گودی زیر چشم اگر تمایل داشته باشید می توانید از تزریق ژل استفاده کنید [1401-07-26]


پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل جوانسازی دور چشم لینک مستقیم این سوال


تزریق ژل هیالورونیک اسید به زانو برای درمان درد و آرتروز زانو

امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

روشهای درمان سرطان سینه

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

نکاتی درباره تاثیر تغذیه بر افسردگی ( قسمت اول )

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

دوره بعد از زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل عفونت قارچی واژن

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

عارضه کیفوز یا گوژ پشتی چیست؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]