سوالات پزشکی :
سوال :

باسلام خدمت اقای دکتر میخاستم نظرتون رو راجب محلول forcapil که برای ریزش موی ارثی توسط یکی از دکترهای معروف اصفهان تجویز شده رو بدونم ایا تاثیرش بیشتر از سایر داروهاست2- بطور کلی چقدر باید از مصرف داروها بگذره تا تاثیرشو رو کاهش ریزش بذاره باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور کلی درمان اصلی ریزش موی ارثی ماینوکسیدیل است و درمانهای دیگر کمکی است [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقاي دكتر من ٢٢سالمه من قرص فيناسترايد مصرف ميكنم با قرص اناكاپس تقريبا دو ماه ميشه روزي دو بار هم ماينوكسيديل ميزنم يه شامپو الماني هم دكتر واسم نوشته خيلي هم راضي هسم موهام اصلا ديكه نميريزه خيلي بهتر شده فقط انقد ميكن عوارض داره فيناسترايدميترسم استفاده كنم تنها عوارضش هم برام ناتواني جنسي بوده ميخواسم بكم اكه استفاده نكنم نميريزه يا بايد مصرف كنم اكه مصرف كنم تاكي بايد ادامه بدم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر نگرانید به همان مینوکسیدیل تنها قناعت کنید [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام ایا مصرف ماینوکسیدل %5روزی دوبار بدون مصرف فیناستراید برای ریزش موی مردانه موثر هست یا خیر؟ایا جلوی تاسی را میگیرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله. مصرف فیناستراید اثر را بیشتر میکند ولی مینوکسیدیل به تنهایی هم موثر است [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشيد من 23 سال دارم و به دليل شغلم مجبورم زير نور خورشيد کار کنم الان از تابستان تا حالا پوست دست و صورتم تيره شده البته نسبت به قبل بهتر شده ولي بازم پوستم تيره هست و قبلا روشن تر بود ميخواستم بدونم بايد چيکار کنم که اين تيرگي سریعتر از بين بره.ممنون ميشم من رو راهنمايي کنيد.باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که ضد آفتاب مرتب استفاده نمایید به تدریج برطرف میشود [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر. راستش من خیلی بررسی کردم ولی هنوز متوجه نشدم که چه مقدار ضدآفتاب باید به پوست صورتم بزنم. داخل بروشور این محصولات اغلب گفته شده "مقدار 2.5 گرم برای صورت و گردن و پشت گوش ها". با توجه به اینکه من گردن و گوش هام با روسری پوشانده می شود، فقط برای قرص صورت چه مقدار ضدآفتاب باید بزنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای صورت باید یک بند انگشت از کرم ضد آفتاب بزنید [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشید من سطح ویتامین D پایینه و در آزمایش 9 بود . دکتر غدد بهم 5 عدد آمپول 300 هزار (300000) واحد و یه بسته قرص روکاترول 25 بهم داد الان یک ماهه دارم مصرف میکنم چقدر طول میکشه نرمال بشه؟ در ضمن من ریزش مو هم دارم و دکتر بهم گفت ریزش موی تو ارثی نیست .تلوژن افلوویوم هستش. ریزش موی من از همه نقاط سرمه.من آدم وسواسی و استرسی و عصبی هستم .دکتر غدد هم گفت کمبود شدید ویتامین دی میتونه چرخه رشد مو مختل کنه. این درسته؟ هیچ درمانی واسه تموم شدن تلوژن افلوویوم نیست؟ چقدر طول میکشه موهام دوباره مجدد رشد کنه؟ممنون میشم به همه سوالام ج بدید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش مو بدلیل کمبود ویتامین دی ممکن است و طی ۱ ماه جبران میشود ولی ۳ ماه طول میکشد تا موها رشد کند تلوژن هم حدود ۳-۶ ماه بعد درمان بهبود دارد [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر من مشکل تیروئید و ریزش مو دارم اگه کم کاری تیروئیدم رو با دارو مهارش کنم ریزش موهام قطع میشه؟ممنون میشم اگه جوابمو بدید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله حدود ۳ ماه بعد از درمان کامل ریزش قطع میشود [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیتیروئید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشید.خانمی 27ساله با اگزمای سبوره در ناحیه سر و صورت هستم.تو هفته9بارداری هستم .سوالم اینه که در این دوران برای کنترل شوره و پوسته ها استفاده از چه دارو و شامپویی برای جنین بی ضرره؟چطوری باید بیماریمو کنترل کنم در این دوران؟شامپوهای پریتیون زینک و سلنیوم ضرر داره؟داروهای ترکیبی هیدروکورتیزون و کلوتریمازول چطور؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

داروهای موضعی مشکلی ندارد شامپوهای پریتیون زینک و سلنیوم و کلوتریمازول مشکلی ندارد [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیاگزما لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر.من دختری 24 ساله هست که حدود 5 ساله بدنم کلویید میزنه و چندبار تزریق انجام دادم و اخرین بار 3 مرحله انجام دادم و چند ماه ازش گذشت که بعضی از این کلوییدها کمی بزرگتر شده و مثل جوش عفونی درد میکنه الان به پزشک مراجعه کردم و باز گفتن باید تزریق کنم میخواستم بدونم این تزریق ها این کلوییدهارو بزگتر و بیشتر نمیکنه؟چون بعداز تزریق تعدادشون بیشتر شد و چرا من حس میکنم که عفونی شده و درد میکنه؟باید به تزریق ادامه بدم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر بزرگتر نمیشود ولی شاید لازم است که کنار تزریق درمانهای دیگر مثل لیزر هم انجام شود [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام اقای دکتر من پسری 26 ساله هستم چربی خون تری گلیسیرید دارم چند سالی هست که البته کمی کاهش دادم الان 200 هست . صورتم جوش میزنه ایا ارتباطی داره بین جوش صورتم و چربی خونم ؟چون وقتی غذاهای چربی و شیرینی میخورم جوشامم بییشتر میشه . و اینکه ایا اگه قرص کاهش چربی مثل لوواستاتین استفاده کنم خوبه عوارض نداره مثل ریزش مو ؟ البته من با ورزش و رژیم میتونم کاهش بدم .ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر یعنی اینکه چربی که بهبود پیدا کند الزاما جوشها شما بهبود ندارد ولی مصرف غذاهای که با آن جوش میزنید را ترک کنید [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر خسته نباشید. مصرف منظم ضد افتاب یعنی چی؟ مثلا وقتی خونه هم هستیم هر 3ساعت یبار کرم بزنیم؟ جلوی کامپیوتر هم زیاد میشینم باعث ایجاد کک ومک میشه؟ یه ضد افتاب خوبو قوی که قیمتشم مناسب باشه معرفی کنید لطفا

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورت داشتن کک مک یا لک باید در خانه هم دو ساعت یکبار بزنید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید. من دختر 28 ساله.. میخواستم یه کرم واسه چین وچروک دور چشم را برای من معرفی کنید که مناسب سنم باشه.. اخیرا خط های ریز دور چشمم زیادتر شده و محدوده این خطها زیاد شده . البته 3 کیلو هم وزن کم کردم . در ضمن مابین دو ابروم هم خط اخم عمیق افتاده چیکار میتونم بکنم؟ ممنون میشم اقای دکتر از راهنماییتون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خط بین دو ابرو با بوتاکس درمان میشود برای دور چشم به پزشک مراجعه نمایید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس خط اخم لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر ایا مصرف ماینوکسیدل 5درصد موضعی برای رویش ریش در مردان موثره؟ و چگونه باید استفاده بشه روی صورت ؟؟؟ و ایا اگه استفاده باشه باعث پرمویی در ناحیه صورت بجز ریش نمیشه ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله صبح وشب مثل مو به طور معمول نه [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام درمان تیرگی زانو ها چیست؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به علت تیرگی دارد ولی اغلب یک لایه بردار به مدت طولانی میتواند مفید باشد [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست تیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام . وقت به خیر. آقای دکتر من حدود 4 ماه ونیم پیش اومدم مطبتون یه خال گوشتی کنارصورتم بود که خودتون برداشتین ، باوجودی که کرم ترمیم کننده وضدآفتاب را مرتب مصرف کردم ولی جای خالم هنوز تیره است!! حالا به نظرتون چی کارکنم یعنی جاش کاملا محو نمی شه؟!

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با کرم ضد لک جای تیرگی میرود. [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام مدت چند سالی است در اثر تعریق زیاد شکم و ناحیه کمری شلوارم از بقیه پوست بدنم تیره تر شده است از صابون های روشن کننده استفاده کردم تاثیری نداشت ایا راه درمانی هست لطفا مرا راهنمایی کنید با تشک

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید کرمهای ضد لک مخصوص بدن استفاده نمایید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جوانی 24ساله هستم یه مشکل پوستی دارم داخل گوشم-توی ریشم-زیر چشم روی گونم _روی کمرم_روی سرم وروی سینم پوستم قرمز میشه وپوسته پوسته میشه درضمن خارشم داره پیش دکتر رفتم بهم 2تا قرصو2تا شامپو (کتوکونازول2درصد_شامپوسینوا که برای رفع پلاک های پوسته پوسته وخارش داره پوست سر هستش داده)و2تا کرم(تریامسینولون1درصد_کلوتریمازول1درصد)بهم داده وقتی کرم هارو استفاده میکنم قرمزی پوستم وپوسته پوسته شدن بدنم برطرف میشه امابعداز2-3روز دوباره همونجوری میشه جدیدا هم که تاثیر این کرم ها وشامپوها کم شده یعنی زیاد جلوشو نمیگیره اینم بگم که این بیماری توفصل زمستون وکلا زمانی که هوا سرده بدتر میشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شما به احتمال زیاد مبتلا به پسوریازیس یا درماتیت سبورییک هستید تشخیص این دو بیماری از هم مهم و مشکل است.این درمان بر اساس درماتیت سبورییک نوشته شده است. [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس درماتیت لینک مستقیم این سوال

سوال :

ساتم آقای دکتر یه پسره 23 هستم که صورتم معمولی تا مختلط هست که گهگاهی که بعضی غذاهارو میخورم یا بد شیو میکنم مثلا هر 10 روزی یکی دوتا جوش زیرپوستی تو نایه تی صورت یا جایی که بد شیو کردم میزنه، از چه صابون یا ژل شستشویی استفاده کنم واسه شت و شو روزانه که ارزونم باشه؟ (با تشکر)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام برای مراقبت از پوست از ژل شستشوی صورت سینره [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشیداقای دکترمن4سال پیش صورتم خیلی جوش داشت اون موقع مجرد بودم ویکی ازمریضای خودتون بودم باداروهایی که شمابهم دادید صورتم خوب شد اماالان که من 20سالم وازدواج کردم جوش های صورتم برگشته به خصوص در قسمت چانه ام که بعضی وقتا بیش از حد خارش دارد میشه راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید بررسی شود که جوشهای شما همان نوع است یا ممکن است هورمونی باشد شاید هم بدلیل استفاده زیاد مواد آرایشی است بهتر است این مواد را کمتر مصرف نمایید یا از نوع فاقد چربی استفاده کنید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقایی دکتر من موهام ضعیفه یا فیناسستراید 5سها خوبه عوارض داره?ریزش موهام زیاده وقتی با حله خشکش میکنم دکتر بهم دادن .بنظرم ارثی هم هستش.اما من موهامو بیشتربدلیل قارچ ک روی سرم بود از دست دادم حالا قارچی ندارم اما موهام ضعیفه ضعیفه.ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ارثی باشد قرص فییناستراید مفید است گرچه 1 میل هم کار همان را میکند [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

صرع و درمان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

آیا کاشت ابرو دائمی است؟

آیا ریزش ابرو بعد از کاشت طبیعی است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دندان قروچه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

نحوه یاری والدین برای بهبود اعتماد به نفس به کودکان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

ناخن و مراقبت از آن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عوارض مصرف مواد مخدر و الکل در عملکرد جنسی مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان درد عصب سیاتیک کمر و پا با فیزیوتراپی