سوالات پزشکی :
سوال :

سلام خدمت دکتر واعظ شوشتری؛ میخواستم بپرسم که موارد تشکیل دهنده ماینوکسیدیل چیه؟ آیا ماینوکسیدیل ممکنه باعث ریزش مو بشه؟ من حدود سه هفته میشه که از ماینوکسیدیل استفاده میکنم احساس میکنم که موهام به جای اینکه بهتر بشه بیشتر از قبل خالی شده. خیلی برام دردسر شده این موضوع. لطفاً راهنماییم کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در ابتدای مصرف ماینوکسیدیل حدود 1-2 ماه ریزش مو طبیعی است به درمان ادامه دهید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر من 18 سالمه و از 16 سالگی یه لکه هایی مثل کک مک زد به دستام و رفتم دکتر و برام ویتامین نوشت که اصلا ربطی به کمبود ویتامین نداشت و الان با گذشت دو سال تموم بدنم پر شده از این لکه ها که درست شبیه کک مک ولی روی کمر و شکمم و یه چند جای دیگه از بدنم اندازه ی اونا به دو سانتی مترم میرسه اقای دکتر خواهش میکنم راهنماییم کنین من باید چیکار کنم الان؟؟؟؟؟ایا با لیزر قابل درمان؟؟؟؟؟فکر کنم 300 تا شایدم بیشتر باشند هزینش چقدر میشه؟ایا قابل بازگشت؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جوابم بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من این ضایعات کافه اوله است نه کک مک. احتمال زیاد با لیزر درمان میشود به متخصص پوست مراجعه نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیلک درمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

درود بر شما.مرسی که به سوالات ما توجه میکنید. آقای دکتر من پسری 22 ساله هستم.موهای ضخیم و پرپشتی داشتم.(بخاطر اتو کشیدن و سشوار مقداری ضعیف شده بود اما هرگز کم پشت نشده بود.)45 روز پیش یه عمل جراحی کیسه صفرا داشتم.الان ی هفته اس متوجه نازک شدن و کم پشت شدن موهام شدم.طوری که اگه دست بکشم کف سرم معلوم میشه.. یه متخصص رفتم برام شامپوی ماینوکسا و قرص فینا ستراید 1 و ویتامین E تجویز کردن.الان واقعا از عوارض قرص میترسم.میگن احتمال ناباوری(عقیم شدن داره). احتمال داره بخاطر عمل جراحی و بیهوشی باشه ا لازمه بگم که بعد عمل به خاطر یه سری مشکلات روحی 1 ماه اعصاب و ارامش بسیار بسیار نا آرومی داشتم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش میتواند بعد عمل جراحی باشد که به آن تلوژن افلوویوم میگویند. این ریزش خود به خود بعد 6 ماه قطع میشود و موهای ریخته شده برگشت میکند. به نظر من فقط درمانهای موضعی را استفاده نمایید. [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام دختری 19 ساله هستم از چابهار که حدود 4 سال پیش بیماری گال شایع و من را هم گرفت که بعد از یکسال که گال مداوا شد که بعد از آن خارش دستهام رفع نشد که به پزشک مراجعه و فهمیدم که اگزمای دستی دارم دکتر پر صابون و پماد تریام سینونون عماد و مرطوب کننده بدن فیس دوکس تجویز کرد که با استفاده از انها و مراقبت کردن اثر اگزما از بین رفت اما موقع استفاده از طلا آثار بیماری ظاهر شدند ممنون میشم که راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر منظورتان زیر انگشتر یا النگو است باید قبل از ظرفشویی آنها را خارج کنید چون خود طلا واکنش اگزمایی ندارد ولی باقی ماندن مواد شوینده زیر آن باعث اگزما میشود [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیاگزما لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر خسته نباشید در رابطه با پوستم صورتم سوالی داشتم اونم اینه که پوستم چربه و دائما در حال جوش زدن هستم اما در چند ماه اخیر به علت دستکاری زیاد جوش های صورتم به لکه های سیاه تبدیل شدن و از 1 طرفم از کرم های لایه بردار نمیتونم استفاده کنم میخواستم نظرتون رو در مورد استفاده از کرم رژودرم بدونم آیا موثره یا نه؟ اگه نه چه توصیه ای در این مورد دارین؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر موثز نیست باید درمان ضد لک طولانی استفاده نمایید یا با پزشکتان در مورد لیزر مشورت نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و عرض ادب. دکتر من جوش شدید دارم. شنیدم فوتو دینامیک تراپی میتونه به عنوان یک لیزر جوش رو از بین ببره. 1- شما تایید میکنید؟ بهترین روش است؟ دایمی جوش رو از بین میبره؟ 2 - کجا تو تهران داره این روش رو؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به عنوان لیزر نه ولی برای خودش موثر است بهترین روش نیست ولی یک روش است خیر نمیدانم [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام مجدد و تشكر فراوان بابت پاسخ دادن به سوالم_خانم دكتر آيا قرص متفورمين تأثيري بر كاهش وزن دارد؟و اگر باردار شدم امكان دارد كه متفورمين تأثير بدي بر جنين گذاشته باشد؟باز هم متشكرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بلی قرص متفورمین می تواند تاحدودی باعث کاهش وزن شود ولی تجویز ان باید با نظر پزشک صورت گیرد در ضمن مصرف این قرص به محض مثبت شدن تست بارداری باید قطع شود هر چند در مطالعات موجود ناهنجاری های شناخته شده ای به این دارو نسبت داده نشده ولی توصیه می شود در بارداری مصرف نشود. [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیباروری لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام قطره آ+ د تا چه زماني بايد به كودك داده شود؟ آيا مي توان از قطره سندروس استفاده كرد يا خير؟ باتشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. مصرف قطره A+D تا زمان 2 سالگی برای کودک ضروری است نامی که نوشته اید یک نام تجاری است در صورتی که منظورتان قطره A+D سندروس است می توانید با نظر پزشکتان استفاده کنید. [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیکودک لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید من دو ماه پیش پوست دستم با بخار اب سوخت و تاول زد از کرم بایودرم استفاده کردم اما بعد از گذشت دو ماه جای سوختگی باقی مانده لطفا" جهت از بین رفتن آن مرا راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر به صورت تیرگی است احتمالا با کرم ضد لک برطرف میشود اگر برجستگی است به لیزر احتیاج دارد [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیسوختگی اسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام .خسته نباشید. بعد از حمام روی بینی و گونه هام لکه های قرمز ایجاد میشه(ملتهب میشه)و بعضی وقتها دور لبم سفیدک میزنه.کلا بعد حمام پوست صورتم بد میشه.2 3 ساعت که میگذره نرمال میشه!پن آلرزیک کلوران"فیس واش سینره"هیدرودرم"پن ضدآکنه اریکه"شامپو بچه ایروکس استفاده کردم خوب نشد.بینی و پیشانیم چربه و گاهی جوش میزنه.چه کنم دکتر؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من باید از یک کرم مرطوب کننده فاقد چربی بعد از حمام استفاده نمایید در حمام صورتتان را نشویید [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام وخسته نباشیدمن3روزپیش عمل لابیاانجام دادم بعدازعمل دکترموندیدم ومیگن که مسافرته وفعلانمیاد..میخواستم ازتون خواهش کنم که شمامنوراهنمایی کنیدمخصوصااینکه شمادکترپوست هستین وبهترمیدونیدچه کرمی مناسبه نوع بخیه من جذبی هستش بنظرشماازچه کرمی وازروزچندم استفاده کنم که جاش نمونه تواینترنت سرچ کردم موندم کدوم بهتره هرکی یچیزمیگه سیکالفیت سیکاکتیو آلفا استراتامد سیکاموزاو...لطفاگه براتون مقدوره زودترادیرنشده شمابمن بگین من چی وازکی بزنم بهتره؟خیلی ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سیکالفیت مناسب است از یک هفته بعد عمل روزی دو بار بزنید [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیلینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام خسته نباشید.آقای دکتر من 34 سالمه و 2 سال پیش حدود 11 ماه قرص روآکوتان مصرف کردم و جوشهای صورتم خوب شد اما الان حدود 1 ماه میشه که دوباره صورتم جوشهای کیستی و دردناک میزنه به خصوص نزدیک تایم قاعدگی و در ضمن قصد باردارشدن هم دارم تورو خدا به من بگید چه کارکنم؟ میدونم که نمیتونم دوباره رواکوتان استفاده کنم آیا قرص دیگری یا محلول یا پمادی میتونم استفاده کنم؟ ممنون از راهنمایتون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از محلولهای ضد جوش میتوانید استفاده نمایید ولی احتمالا شما مشکل هورمونی دارید و چون قصد بارداری دارید نمیتوانید داروهای خوراکی مصرف نمایید [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید . پوست صورتم در اثر قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آفتاب تیره شد میخواستم بدونم با چه روشهایی میتوان به حالت اولیه باز گردانم. ترجیها به روش های درمان خانگی راهنماییم کنید. ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به مدت طولانی از ضد آفتاب استفاده نمایید [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر من دختر 18 ساله ای هستم که به خاطر جوش های صورتم دکتر برایم راکوتان تجویز کرده.تا الان حدودا 130 عدد مصرف کردم و صورتم خیلی بهبود پیدا کرده. عوارضی مثل خشکی صورت و لب و مو و.... را تجربه کردم اما حالا ریزش مو پیدا کردم! تو خانواده مان تا حالا سابقه ریزش مو نداشتیم. رشد موهام همیشه خوب بوده اما حالا خیلی میترسم...چون شنیدم خیلی ها حتی بعد از تمام کردن دوره مصرفشون ریزش موهاشون قطع نشده.کم خونی دارم و قرص های اهن, فولیک اسید و مولتی ویتامین( البته به جز ویتامین A)و زینک به تجویز پزشک مصرف میکنم. موهامو کمتر میشورم اما مثل این که فایده ای نداره... خواهش میکنم کمکم کنید. با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به درمان با آهن ادامه دهید بقیه داروها را قطع کنید یک تقویت موی موضعی (نه مینوکسیدیل) هم شروع کنید به تدریج موهای شما برمیگردد [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیآهن درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام من 28 سالمه و مدت طولاني است كه ريزش مو دارم و تمام ازمايشها طبيعي بودن و در حال حاضر ماينوكسيدل 5% مصرف ميكنم به مدت يك سال اما ي ماه ميشه كه ريزش برگشته دكترم ميگه طبيعيه و حاضر به ويزيت نمي باشد ميشه راهنمايي كنيد نگرانم كه تمام موها بريزند

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در ابتدای مصرف مینوکسیدیل ریزش مو طبیعی است ولی بعد از حدود یکسال مصرف باید علت ریزش بررسی شود [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام و خسته نباشید. آقای دکتر میخواستم بدانم برای ازبین بردن خط خنده میتوان از درمان خانگی استفاده کرد؟به چه صورت؟چراگاهی خط خنده درصورت مشخص است گاهی نه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اطلاعی ندارم از نظر پزشکی تزریق ژل مفید است [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل خط خنده لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام جناب دکتر میخوام بدونم نازکی موها نه ریزش مو بدلیل استفاده از راکوتان خوب شدنی هست یا نه چون خیلیا هستن که میگن بعد از یکی دو سال هنوز موهاشون مثل قبل نیس دیگه . چند درصد میشه امیدوار بود که موها دوباره ضخیم و خوش حالت بشه ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا تمام عوارض مربوط به مو حدود 6 ماه بعد از قطع راکوتان کامل بر میگردد [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خانمی 28 ساله هستم که از سن 17 سالگی به ویتیلیگو مبتلا شدم و ابتدا درمان دارویی انجام دادم و بعد پوا تراپی که نه تنها نتیجه ای نداشت بلکه در مدت کوتاه بیماری گسترش زیادی داشت به حدی که پزشک استفاده ا زمنو بنزن و بی رنگ کردن سایر نواحی پوست را پیشنهاد دادم حدودا 5 سال پیش از این روش استفاده کردم و درحال حاضر پوستم سفید است خواهشمندم بفرمایید برای درمان جای جوش های صورتم با توجه به سابقه بیماری بهترین روش چیست؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمانهای موضعی و خوراکی معمول بهترین روش است فقط ضد آفتاب فاقد چربی حتما استفاده نمایید [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر میشه اگر امکان داره کرمی برای رفع قرمزی بینی معرفی کنید یعنی علاوه بر اینکه قرمزی صورتو برطرف میکنه بشه برای بینی هم استفاده کرد چون من هرزگاهی نواحی از بینیم قرمز میشه حتی اگه تو افتاب هم نرفته باشم در ضمن قبلا هم راکوتان استفاده کردم شاید یکی از دلایلش این باشه ولی درکل قبل از استفاده هم گاهی اوقات قرمز رنگ میشد .ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید علت قرمزی مشخص شود . کرمهای عمومی مثل دایروسیل اون موجود هستند ولی تا علت قرمزی شما مشخص نشود نمیتنوان به اثر آن مطمئن بود. باید معاینه شوید شاید لیزر لازم باشد [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و عرض ادب. دکتر مقاله شما در مورد لیزر برای درمان آکنه رو خوندم. من آکنه بسیار شدید دارم و حتما میخوام در کنار درمانهای دیگه از لیزر هم برای درمان جوشهام استفاده کنم. بدون توجه به هزینه به نظر شما کدوم از این لیزرها برای درمان آکنه بهترین نتیجه رو میده؟ بسیار ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به نوع ضایعات دارد ولی کلا IPL ,PDL خوب هستند [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال جوش صورت لینک مستقیم این سوال

مراحل انجام رادیوگرافی بایت وینگ

علائم خطر پس از زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آیا لیزر موی زائد باعث سفید یا روشن شدن پوست می شود؟

نمونه برداری از بافت ریه توسط سوزن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تخمدان پلی کیستیک - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درد و سوزش کف پا در اثر سندروم تونل تارس

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق فیلر چانه چه تأثیری در زیبایی و تناسب صورت دارد؟

روشهای قرینه سازی صورت بدون جراحی