اسفناج:
اسفناج تازه می تواند تا پنج روز دوام بیاورد. اگر در یک ظرف در بسته نگهداری شود میتواند تا یک هفته نیز دوام بیاورد. اگر رنگ اسفناج رو به تیرگی رفت و نرم شد یعنی در حال خراب شدن است و دیگر نباید خورده شود. قبل از ذخیره کردن حتما خشکشان کنید. نکته مفید: بهتر است اسفناج را در کیسه پلاستیکی یا یک ظرف دربسته و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید.
سیب زمینی شیرین:
اگر سیب زمینی شیرین را در قفسه نگه دارید حدود سه تا پنج هفته دوام می آورد و اگر در یخچال نگهداری شود حدود سه ماه دوام خواهد آورد. از دست دادن رنگ و نرم شدن به شما می گوید که باید آنها را دور بیاندازید. نکته مفید: برای دوام بیشتر در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
فلفل دلمه ای:
فلفل دلمه ای تازه اگر داخل یخچال نگهداری شود تا سه هفته دوام می آورد، اما فلفل دلمه ای قرمز تنها دو هفته دوام می آورد. اگر برش داده شود فلفل تنها چند روز دوام خواهد آورد. قبل از استفاده مطمئن شوید که هنوز سفت هستند فلفل دلمه ای نرم خراب شده است. نکته مفید: در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید.
کرفس:
کرفس تازه و کامل می تواند چند هفته دوام بیاورد. اما کرفس های بسته بندی شده تنها سه روز یا مقداری بیشتر دوام می آورند. نرم شدن و از دست دادن رنگ نشانه این است که نباید از آن استفاده کنید. نکته مفید: در کیسه پلاستیکی نگهداری شود.
گل کلم:
گل کلم تازه دو تا سه هفته در یخچال دوام می آورد. اگر لکه های قهوه ای زد یا چروکیده شد بهتر است دور بیاندازیدش. گاهی نیز اگر زود متوجه نقاط قهوه ای رنگ شوید با بریدن آنها می توانید از باقی مانده ی گل کلم استفاده کنید. نکته مفید: در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید.
دانستن تاریخ انقضا سبزیجاتی که از فروشگاه ها خریداری می کنید کمک می کند بدون اینکه مجبور شوید آنها را دور بریزید تا آخر استفاده کنید.
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.