سلام خانم دکتر خسته نباشید من ۲۹وسالمه دوبار باردار شدم سه سال پیش ولی به دلایلی مجبور به سقط شدم الان نه ماه اقدامم انواع و اقسام دارو و امپول باروری استفاده کردم ولی جواب نگرفتم الان دکترم بهم پیشنهاد iui دادند برای این دوره اول اینکه میخواستم ببینم کار سختی و درد داره ؟دوم اینکه هزینه اش چقدره اگر بخوام بیام مطب خودتون انجام بدید؟ممنون میشم جوابمو بدید

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. هزینه بالایی ندارد.در مرحله اول مشاوره و بررسی انجام خواهد شد در صورتی که برای شما این روش مناسب باشد بله. [1399-07-17]

پاسخ سوال پزشکیبارداری سقط دارو

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

لاغری با دستگاه لیزر لاغری

تشخیص عفونت دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع افتادگی پلک یا پتوز

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

برای تزریق ژل لب باید بدانید...

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اولتراسوندتراپی در فیزیوتراپی چیست ؟

نقش مکمل هیدروکسی بتامتیل بوتیرات در ورزشکاران

گودی و سیاهی دور چشم و راهکارهای درمانی

آکنه وشعارامسال سازمان بهداشت جهانی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تزریق بوتاکس های مجاز در کلینیک دکتر حسن زاده