سلام خانوم دکتر من دختری 26 ساله هستم و برای موهای زائدم به پزشک غدد مراجعه کردم تقریبا 7 سال است که این مشکل را دارم و مبتلا به پلی کیستیک بودم و پرولاکتین بالا ولی به دلیل ناراحتی زیادی که قرص های سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون در من بوجود می آورند نمی تونم قرص بخورم . شما در کنار مصرف اسپیرونولاکتون مصرف مارلون را تجویز می فرمایید یا مصرف یاسمین را؟ عوارض کدام کمتره؟ در کاتالوگ یاسمین و اسپیرونولاکتون نوشته پتاسیم را بالا می برد آیا مصرف همزمان برای قلب ضرر ندارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به واژه نامه باروری- قرص یاسمین-مراجعه کنید . مصرف همزمان اسپرونولاکتون با قرص یاسمین به دلیل اثر نگهدارنده پتاسیم توسط پروزسترون قرص و نیز اسپرونولاکتون به دلیل عوارض قلبی هرگز پیشنهاد نمی شود. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

علت رشد بی رویه سلول های بدن در سرطان چیست؟

آیا افت شنوایی ناشی از سر و صدا درمان می شود

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بالجینگ دیسک گردن چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هراس( ترس) اجتماعي(قسمت اول)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تشخیص تنبلی تخمدان با سونوگرافی

کم کاری تیروئید در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

یبوست و درمان آن با ورزش

رفع ضایعات عروقی با لیزر ان دیاگ

آنچه باید درباره ی غربالگری سلامت جنين بدانید

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]