با عرض سلام و خسته نباشید چندی پیش با ایجاد لکه ای قهوه ای رنگ روی قفسه سینه به پزشگ مراجعه کردم که تشخیض ایشان تینه آورسیکالر بود و برای درمان از ش�%

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان تینه آ ورسیکالر سخت نیست و با درمانهای موضعی یا گاها خوراکی به راحتی درمان میشود .اما عود نسبتا شایع است . درمانی که پزشکتون تجویز کرده مصرف کنید. برای جلوگیری از عود تعویض و شستشوی لباسهای زیر و استفاده از لباسهای زیر نخی توصیه میشه [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کلید سلامت قلب در سفره ما

تاثیر آلبالو در ریکاوری ورزشکاران و کاهش دردهای عضلانی

سابسیژن روشی مؤثر برای درمان جای جوش عمیق

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بهترین برندهای فیلر کدامند؟

پی آر پی چیست و چگونه عمل می کند؟

ورزش و ماه مبارک رمضان

کاشت ابرو یا تاتو ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جسمانی سازی یا خود بیمار انگاری

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بیماریهای خودایمنی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]