کره به جذب بتاکاروتن و ويتامين هاي F , K , D , A که محلول در چربي هستند، کمک مي کند. کره ريزمغذي هاي زيادي دارد که اين مواد بازدارنده ، ستعداد نهاني سرطان هستند. اين ماده غذايي داراي کلسترولاست و تحقيقات ، نقش بارز مصرف زياد کلسترول را در بيماري هاي قلبي ثابت کرده است ؛ اما در کنار مضرات مصرف زياد کلسترول بايد به اين نکته نيز اشاره شود که مصرف متناسب کلسترول براي فعاليت سيستم مغز و اعصاب در جوانان و کودکان (سنين دبستان و پيش دبستان) مورد نياز و موثر است.
همچنين کلسترول جزء لازم و ضروري ساختمان تمام سلولهاي بدن است. درخصوص اين ماده غذايي بايد به اين نکات اشاره شود که به دليل تهيه شدن از منابع حيواني ، قيمت بالايي دارد. همچنين چربيهاي اشباع موجود در کره باعث افزايش کلسترول خون شده و در بيماري هاي قلبي موثر است. در اين خصوص بايد به اين نکته اشاره شود که مصرف بيش از حد کره در بروز ديابت نوع 2، بيماري هاي قلبي عروقي و چاقي (به عنوان پايه بسياري از بيماري ها) نقش دارد.
از بتاکاروتن به عنوان افزودني رنگ دهنده در تهيه مارگارين استفاده ميشود. ويتامين A و E مارگارين از کره بيشتر است. همچنين مارگارين فاقد آهن ، روي و مس مي باشد. به دليل تهيه شدن از روغنهاي گياهي قيمت مارگارين پايين است.
مجموعه پزشک آنلاین، بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی به زبان فارسی می باشد. ما در این مجموعه علاوه بر ارتقاء آگاهی، متخصص ارائه و پشتیبانی یک وب سایت حرفه ای و کامل در کمترین زمان ممکن هستیم. علاوه بر طراحی سایت های مبتنی بر سئو، به روز رسانی و سئوی محتوا، همچنین طراحی سامانه نوبت دهی هوشمند با امکان پرداخت آنلاین از دیگر خدمات این مجموعه محسوب می گردد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.