سوال :

سلام..خانم دکتر ..خانمی 35 ساله هستم و تا حالا زایمان نداشتم(به خواست خودم باردار نشدم) تا حالا سابقه عقب انداختن پریود نداشتم و معمولا 4 تا 7 روز جلو میفتاد. ولی این دفعه یک هفته عقب افتاده... در ضمن من روزی یک عدد قرص لووتیروکسین میخورم...... یک کیست 4 سانتی هم در تخمدان چپ دارم که سالهای قبل هم گاهی کیست داشتم و عقب نمی انداختم. و چند وقتی هست به شدت افسرده هستم....... ایا اینها میتونن باعث این مشکل بشن... چون من از 15 سالگی این حالتهای افسردگی رو دارم ولی ممکنه حالا اثرش و گذاشته باشه.


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی افسردگی موجب به تاخیر افتادن پریود نمی شود اما بی نظمی هورمون های تیروئید و نیز کیست تخمدان و افزایش وزن هر سه می توانند باعث تعویق پریود شوند. پیشنهاد می کنم برای جستجوی علت این تعویق به پزشک مراجعه کنید تا بررسی های هورمونی لازم برای شما صورت گیرد. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

فیزیوتراپی بیماران سکته مغزی

مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

متخصص درمان ریشه مجدد دندان

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت، تشخیص و درمان خال بکر

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

برای کبد چرب چه روغن هایی مفید هستند؟

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]