facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir
دکتر محمد علی نیلفروش زاده
دکتر علیرضا واعظ شوشتری
دکتر فرخانی
دکتر حمید وحیدی
دکتر ابوالفتح محرابیان
مجله درمان
دکتر محمد مهدی طرزی
دکتر مریم ملکی


سوالات پزشکی کاربران

سوال :

با سلام و خسته نباشید پسری ۲۲ساله هستم که چند ساله به علت ریزش مو از فیناستراید استفاده میکنم شاید نزدیک ۴،۵سال باشه الان هم از بیوپراسرین و فیناستراید و هیرویت استفاده میکنم مدتی هست که به باشگاه بدنسازی میرم و قصد دارم دوره ای با آمپول سوماتروپین و استانوزولول و کلن بروتال شروع کنم میخواستم ببینم آیا این دارو ها با فیناستراید تداخل ندارن؟و یا باعث ریزش موی شدیدتر نمیشن؟ مکمل های پروتعینی و گلوتامین چطور؟ با تشکر فراوان


دکتر الهه باطنی :

با درود، بله باعث ريزش مو مى شوند. داروهايى كه نام برديد در كبد دچار تغيير و تحول مى شوند و با داروهايى كه نام برديد از اين جهت تداخل دارند. دومين علت هم اين است كه مكمل ها در بدن مانند هورمون تستوسترون يا مردانه عمل مى كنند و از يك طرف باعث افزايش قطر عضلات و از طرف ديگر باعث ريزش مو مى شوند. با تشكر [ 1395-05-07 ]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو فیناستراید دارو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتر میخواستم بدونم آکنوترن با روآکوتان فرق داره؟ چون از لحاظ قیمتی پنج هزار تومن هر ورق تفاوت قیمت داره


دکتر جمال الدین حسن زاده :

هر دو محصول داروی ایزوترتینویین از دو کارخانه هستند.بنظر نمیرسه از لحاظ اثربخشی تفاوتی داشته باشند. [ 1395-05-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دکتر خسته نباشید در سال های 78 و86 جراحی انجام داده ام جای بخیه ها روی پوستم وجود دارد و در یک قسمت گوشت اضافه دارد میخواستم بدانم جز لیزر راه دیگری برای از بین بردن آن ها وجود دارد؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام برای درمان گوشت اضافه معمولا از روشهای دیگر مانند تزریق داخل ضایعه استفاده میشود. برای درمان اسکارهای آتروفیک از لیزر استفاده میشه . [ 1395-05-06 ]


پاسخ سوال پزشکیجراحی گوشت [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام آقای دکتر موهای زیر بغلم را لیزر کرده بودید یک جلسه. گفتید بعد از دوماه که موها رشد کرد برای جلسه دوم بیایم. اما با گذشت بیش از دوماه هنوز موها رشد نکرده. آیا لازمه الان برای جلسه دوم مراجعه کنم؟ و آیا ممکنه موها فقط با یک جلسه از بین بروند؟


دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر. تا موقعیکه موهاتون رشد نکرده نیازی به مراجعه ندارید.هر وقت موهاتون دراومد برای جلسه دوم مراجعه کنید.بعضا با یک جلسه لیزر هم موها کاملا از بین میرند اما این موارد عمومیت نداره. [ 1395-05-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خدا قوت پدرم هفتاد سال سن دارند در حدود يكسال سه الي چهار بار تشنج كردن كه پزشك قرص دپاكين را روز يكعدد تجويز كردند و الان بعد از يك سري آزمايشات قرص به يك و نصفي افزايش پيدا كرده حال چند روزي است پشت دستشون لكه هاي قهوه اي ديده مي شود آيا از عوارض اين قرص است ممنون


دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام بر سرکار خانم شيرازي از عوارض شايع مصرف دپاکين ، تهوع ، سردرد و اختلال انعقاد خون و لرزش دست هست . عوارض پوستی شایع نیست ولی در معدودی به صورت راس یا نکروز پوستی یا تغییر رنگ پوست مشاهده میشود به خصوص اگر همراه با داروهای ضد تشنج دیگر مانند لاموتريجين مصرف شود ممنون از توجه شما [ 1395-05-06 ]


پاسخ سوال پزشکیتشنج [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید. من ۱۶ سالمه. اقای دکتر من اعتماد به نفس پایینی دارم در برخورد های رودرو و تلفنی ینی اصلا نمیتونم خوب صحبت کنم مثل یه بچه دو ساله صحبت میکنم و خیلی وقتا ابروم میره ونمی توانم با مرد به خوبی رابطه برقرار کنم. من به دلیل پیش فعالی ریتالین هم میخوردم میخواستم ببیم چیکار باید بکنم اعتماد به نفسم بالا بره و خوب با مردم صحبت کنم. بسیار ممنون


دکتر سید کامبخش میرحسینی :

سلام . بهترین درمان برای شما رواندرمانی است . هرچند داروها نیز بطور نسبی می تونند کمک کنند. توصیه می کنم به متخصص روانپزشکی که به کار رواندرمانی نیز مسلط باشد مراجعه کنید. [ 1395-05-06 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام خدمت دکتر محترم پسری 20 ساله هستم که جوش زیادی دارم در نواحی گونه اگر از طریق لیزر این جوش ها را درمان کرد آیا ریش که در ان منطقه وجود دارد دوباره در میآید


دکتر جمال الدین حسن زاده :

معمولا لیزر در درمان جای جوش مورد استفاده قرار میگره نه خود جوش. لیزر جایدجوش تاثیری در رشد مو نداره .اما باحتمال زیاد شما برای درمان جوشهاتون نیازمند درمان دارویی هستید. [ 1395-05-06 ]


پاسخ سوال پزشکیجوش ریش [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام . زنی هستم ۴۶ ساله ، برای چکاپ سالانه جهت ماموگرافی و سونوگرافی سینه به پزشک مراجعه کردم در سونوگرافی اینطور ذکر شده که توده هایپواکو با حدود صاف و منظم به قطر ۷در ۱۰ میلیمتر در بین ساعت ۳ و ۲ پستان چپ در فاصله ۴ سانتیمتر نیپل مشهود است که می تواند مطرح کننده توده های خوش خیم مانند فیبروآندوم باشد . خواستم بدانم که آیا می تواند خطرناک باشد؟ آیا فیبروآندوم با دارو درمان می شود یا نیاز به جراحی است جهت تخلیه توده . باسپاس


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . اگر در گزار ماموگرافی نیز مشکل بارزی وجود ندارد و معاینه نیز طبیعی است ، خطرناک نیست . لازم است سه مرتبه با فواصل 6 - 4 ماه سونوگرافی سینه انجام شود و اگر تغییر بارزی وجود نداشته باشد ، طبیعی محسوب می شود . فیبرو آندوم درمان دارویی ندارد و نیاز به درمان هم نیست . در موارد بزرگتر از 3 - 2 سانتی متر توصیه به جراحی می شود . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیسونوگرافی سینه پستان [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام مادرم 60 ساله یک ماه قبل به دنبال عمل مستکتومی سینه چپ درحال انجام شیمی درمانی هستن که نوع تومور استیج 2آ تشخیص داده شد و نواحی دیگر درگیر نشده است ولی ترشحات قهوه ای در سینه راست و فرو رفتگی مشاهده می گرددکه قبل از جراحی سینه مجاور نیز وجود داشت که با انجام آزمایشات مامو و سونو و کشت مشخص شد که اکتازی است ولی در چند روز گذشته ترشحات خونابه ای شده و این موضوع به شدت من و خانواده ام رو نگران کرده .لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . معمولا ترشحات تیره رنگ با خون اشتباه می شوند لازم است ترشحات روی دستمال کاغذی سفید رنگ گذاشته شود و اگر خون قرمز رنگ نباشد اقدامی لازم ندارد و در غیر این صورت نیاز به بررسی دارد . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیسینه شیمی درمانی جراحی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دختری 33 هستم مجرد حدود یک ماه پیش به دلیل بزرگ بوده کیست تخمدان مورد عمل قرار گرفتم و کیستم را برداشتم نتیجه پاتولوژی بوردرلاین پاپیولاری سروز تومورتشخیص داده شده می خواستم بدانم خطر ناک است خواهش می کنم پاسخم را بدهید


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . این حالت نوعی تکثیر غیر طبیعی در بافت تخمدان است . توصیه در این موارد به برداشته شدن کامل تخمدان همان سمت و پس از باروری ، برداشته شدن تخمدان سمت مقابل است . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیتخمدان [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام من دارای پستان فرعی در سمت چپم بودم تا اینکه به گفته یکی از دوستانم نزد پزشک رفتم و ایشون به جای جراحی ساکشن رو پیشنهاد کردن یه چیز مثل میله مکنده رو داخل پوستم میکردن که کلی هم درد داشت و بعد گذشت 2سال ازین ماجرا زیربغلم هیچ تغییری نکرد تا اینکه به سایت شما یه سری زدم الان نگران شدم ممکنه در اثر اون ضرباتی که با میله واردمیکردن به اعصابم اسیب رسیده باشه یا کلا مشکلی ایجاد شده باشه ؟خیلی نگران شدم


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . نه اصولا مشکلی ایجاد نمی کند . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیپستان جراحی درد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام : روي پوست صورتم قسمت گونه وچانه ضايعات پوسته پوسته وخشني به قطر نيم تا يك سانت وجود داره كه رنگشون كمي از پوستم تيره تر بعضي وقتها خود به خود احساس زبري از بين ميره ولي اثرشون ميمونه ودوباره پوسته پوسته ميشه ، چندين بارم دكتر رفتم ولي جواب نگرفتم لطفا جواب بدين


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . این ضایعات ممکن است اگزما و یا سبوره باشد . تشخیص قطعی با معاینه بالینی امکان پذیر است . لطفا به متخصص پوست مراجعه نمایید . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام،خانم دکتر من خانمی ۲۷ساله هستم،دوسال هست که ازدواح کردم،درقسمت سینه و چانه موهای زاید زیادی دارم،هشت جلسه لیزر ایلایت و الکس زدم ولی نتیجه نگرفتم،کیست تخمدان ندارم،آزمایش هورمون دادم که درقسمت تستسترون علامت اچ زده بود که عددش۱،۲بود،لطفا راهنماییم کنید واقعا از این وضعیت خسته شدم


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . اولا به فوق تخصص غدد مراجعه فرمایید . ثانیا لیزر ای لایت ، لیزر اختصاصی موهای زاید نمی باشد و فقط لیزر الکساندرایت به شرط اینکه با فاصله جلسات به طور صحیح انتخاب شود باعث کاهش حجم موهای زاید می شود . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیسینه چانه تخمدان [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خدمت شما، نماز روزه ها تون قبول، پسری 20 ساله هستم قسمت پیشانی بنده جایی که مهر نماز قرار میگیره جوش های ریز و.زیر پوستی زده و قرمز شده و مدت هاست مونده و از بین نمیره میخواستم.ببینم.چه کار کنم، ممنون از شما


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . این ضایعات نیاز به داروی موضعی و یا پیلینگ دارند . لطفا به متخصص پوست مراجعه کنید . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیجوش پوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام روزتون بخیر من 23 سالمه با قد 165 و وزن 55 مدتی هست بالای نافم نبضی رو احساس میکنم دلیلش چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . اگر در سمت چپ ناف لمس می شود ، این نبض در افراد لاغر ، ضربان طبیعی سرخرگ آئورت شکمی است که به دلیل لاغر بودن از روی پوست قابل لمس و احساس است . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیقد وزن [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام مادر من سونوگرافی پستان رفتن و یک مس هاپیواکو بیضی شکل با حدود واضح و منظم با ابعاد ۱۴ و ۹ میلیمتر موازی با سطح پوست در ساعت ۹پستان راست نزدیک نیپل مشاهده شد.خیلی نگرانم به نظرتون مشکل جدی دارن؟


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . لطفا سن شخص هم ذکر شود در موارد بالای 40 سال ماموگرافی نیز لازم است . در صورت معاینه نرمال و ماموگرافی طبیعی ، تکرار سونو بعد از 6 ماه کفایت میکند . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیمادر سونوگرافی پستان [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام و تشکر ،ممنون میشم پاسخ بدین ،دختر 25ساله ای که 6ماه پیش تزریق ژل مخصوص زیر چشم داشته ،از دیروز همون قسمتی که تزریق داشته در زیر یک چشم یکطرفه و بطور ناگهانی ورم کرده،بدون درد،بدون قرمزی و گرمی،بدون ترشح و چرک ،مثل حالتی که آب جمع میشه ،بخاطر تزریق ژله؟از چی میتونه باشه ؟ و چیکار کنه؟


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . اگر در معاینه سفتی ایجاد شود ممکن است به خاطر تزریق ژل باشد . به متخصص پوست مراجعه کنید . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیچشم ورم درد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام من پسری 26 ساله ام ببخشید من حدود 1 ساله به طور ملایم تو ناحیه وسط سرم یا همون فرق سرم به طور ملایم ریزش مو دارم که الان اون منطقه کم پشت شد میشه یه راه برای پیشگیری و تقویت بهم پیشنهاد کنید


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . شما به ریزش مو ارثی مردانه مبتلا هستید . تنها داروی درمان کننده و پیشگیری کننده ماینوکسیدیل است . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باعرض سلام.من یک هفتست ازماینوکسیدیل پنج درصدبرای قسمتی از ریشهام که رشدنکرده استفاده میکنم.دوتاسوال اول اینکه دراین یک هفته صورتم خشکی میزنه وپوسته میده مشکل چیه ودوم آیابرای تاثیرگذاری محلول باید ریشمامو بتراشم یاباداشتن ریش هم محلول اثرگذاره ؟باتشکر


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . سوال اول : فقط با معاینه بالینی تشخیص امکان پذیر است . سوال دوم : خیر با وجود ریش هم دارو موثر است . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکیریش [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید خانم دکتر میخواستم بدونم آکنوترن با روآکوتان فرق داره؟ چون از لحاظ قیمتی پنج هزار تومن هر ورق تفاوت قیمت داره


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . خیر ماده اصلی هر دو ، ایزوترتینوئین است و فقط کمپانی های سازنده آنها متفاوت است . [ 1395-05-05 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
آیا میدانید كاهش يا افزايش چشمگير وزن و اشتها ممكن است از علائم مشكلات رواني باشد ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان