facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir
دکتر حمید وحیدی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری
دکتر زهرا صابری
دکتر ابوالفتح محرابیان
دکتر محمد مهدی طرزی
دکتر محمد علی نیلفروش زاده
سوالات پزشکی کاربران

سوال :

سلام وقت شریفتون بخیر،من حدود یک ماه پیش برای لیزر خال های صورتم به خودتون مراجعه کردم همه مواردی هم ک دستیارتون بهم گفتن رعایت کردم و هنوز از کرم ترمیم کننده هم استفاده میکنم ولی لکه های جای خالهام هنوز هستن،درضمن یکی از خالهام از چند روز بعد لیزر برجسته شده مثل قبلش ،لطف کنید بگید چکار باید انجام بدم؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ممکن است ترمیم پوست شما کمی تاخیری است به همان ترمیم کننده ادامه دهید و روزها از ضد آفتاب استفاده كنيد. قطعا با گذشت زمان بهتر میشود [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیخال [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام. آقای دکتر بیزحمت بگید که بهترین روش در درمان اسکار فرورفته جای زخم چیست؟مرسی


دکتر جمال الدین حسن زاده :

معمولا ترکیبی از عمل جراحی و روشهای دیگر مانند لیزر ، آر اف سوزنی و میکرونیدلینگ استفاده میشه. [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام اقای دکتر یه سوال داشتم خدمتتون.آقای دکتر برای روشن سازی پوست صورت و لک های قهوه ای ناشی از جوش پیلینگ سطحی جسنر موثر تر است یا پیلینگ سطحی اسید میوه؟ و اینکه کدوم باعث پوست ریزی بیشتری میشود؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

هر دو مفید است و باید تکرار شود. میزان پوسته ریزی به غلظت هر کدام بستگی دارد [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست صورت لک [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام. آیا کک و مک رو با تیغ هم میشه برداشت؟


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر چون احتمال اینکه جا ی آن لک شود بسیار زیاد است [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیکک مک [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام. من دو بار برای بیماری ویتیلیگو خدمت شما رسیده ام ولی تاکنون نتیجه ایی نگرفته ام.آیا لازم است دوباره خدمت برسم و بتوانم با داروی جدیدی کمی بهبود یابم؟ در ضمن مدتی دیگر برای خدمت سربازی اعزام میشوم و با توجه به اینکه این لکها در ناحیه پوست سر هم وجود دارد، آیا امکان دارد با دادن نامه ای از طرف شما که موی سر بنده را کمتر کوتاه کرد؟ با تشکر


دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان ویتیلیگو طولانی مدت ،مشکل ، معمولا ناکامل و عود کننده است. انواع درمانهای مختلف برای ویتیلیگو وجود دارد که در صورت عدم پاسخ به یک روش میتوان از روشهای دیگر بر حسب مورد استفاده نمود. طبق قانون ویتیلیگو در موارد زیر موجب معافیت از سربازی میگردد: گرفتاری صورت و یا هر دو دست بطور کامل و یا باوسعت بیش از 40 درصد کلّ بدن [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام . زماني كه از قرص اورلپت 200 شب ها طبق دستور پزشك مصرف ميكنم . فرداي آن روز پر توان و درد هاي شانه هام ازبين ميرود حتي انرژيم زيادتر ميشود و معاشرتم خيلي خوب ميشه اما بعد از چند ماه دوباره خستگي سراغم مياد و من مجبور ميشوم قرص را ترك كنم و قرص هاي ديگه برايم تجويز ميكنند كارايي اورلپت را ندارد چون ليتيوم سردرد و بيخوابي به همراه دارد آيا ميشود همراه اورلپت داروي ديگري تجويز شود مثل كلوزاپين يا توپيرامات


دکتر سید کامبخش میرحسینی :

سلام . کلوزاپین از داروهایی است که تجویز آن بسیار با دقت و فقط در صورت تشخیص عدم پاسخ به سایر داروها باید صورت پذیرد. توپیرامات نیز اثراتی مشابه اورلپت داردو بعید است چیزی بیش از آنچه اورلپت به شما داده نصیبتان کند ولیکن مهم داروها نیستند بلکه مهمتر از آن تشخیص است که باید بر اساس آن درمان انتخاب گردد. در هر صورت همیشه درمان و کمک ممکن است . [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام . در مسيري كه در حركت هستم اگر چند نفر ايستاده باشند تغيير مسير ميدم و طاسي سر دارم الان ١٠ ساله كلاه به سر دارم خيلي خجالت ميكشم كلاهم رو بر دارم كمي هم هراس از آينده دارم و خستگي هميشگي و كوليت عصبي آيا دكتر داروي كلوزاپين براي من طبق دستور پزشك مناسب است


دکتر سید کامبخش میرحسینی :

سلام. کلوزاپین از داروهایی است که در صورت تجویز اولا حتما باید قبلا داروهای دیگر مصرف شده باشد و پاسخ دریافت نشده باشد ثانیا نیاز به پیگیری مداوم دارد بطوری که تا 6 ماه اول هر هفته و 6 ماه دوم هر دو هفته یکبار آزمایش خون داده شود . در خصوص مشکل شما باید حتما ویزیت شوید و در بالین تصمیم گرفته شود. توصیه می کنم در محل خودتان به یک روانپزشک مراجعه نمایید. [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیاعصاب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باسلام.پسری 22 ساله هستم.مو های صورتم به جز در ناحیه چانه وبالای لب درنیامده.پدر وپدر بزرگم نیز در جوانی کم مو بوده اند.باید چه کاری انجام بدم تا در نواحی فاقد مو در صورتم مو رشد کند؟آیا استفاده از ماینوکسیدیل فایده ای دارد؟لطفا راهنمایی کنید.


دکتر جمال الدین حسن زاده :

لطفا مقاله کم پشتی موی صورت آقایان رو در سایت مطالعه فرمایید. با توجه به سابقه فامیلی که ذکر کرده اید احتمال ارثی بودن این حالت زیاد است . بله میتونید ماینوکسیدیل رو استفاده کنید. [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیمو چانه لب [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام.آقای دکتر من در قسمت گردن و صورتم موهای زیادی به رنگ بوروخیلی نازک وجود دارد البته یکی دوتا از موها مشکی وکمی کلفت تر هستند اگر برای از بین بردن آنها از کرم موبر استفاده کنم ممکن است باعث زیاد شدن و یا مشکی شدن آنها شود؟ باتشکر


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر. موبر اثری بر ضخیم کردن موها ندارد [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیگردن [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با عرض سلام خسته نباشین وقت بخیر سوالم در مورد قرص ذگزامتازون هست من برای چاق شدن از قرص ذگزامتازون استفاده میکردم قبلان ها الان ترک کردم دیگه ازش استفاده نمیکنم ولی تویی ران ها و عضلاتم رگه هایی بنفش در آورده فکر کنم استریا گرفتم ولی من خیلی ناراحت هستم برای برطرف کردنش تویی داروخانه یک کرمی گرفتم اسمش هیدرودرم هست ولی تاثیر چندانی نداشت لطفا اگر پمادی یا کرم برای برطرف کردن این استریا خوبه بهم معرفی کنیید خیلی ممنونم ببخشید بنده پسری هستم 20 سالمه؟ سه عکس هم هست لطفا ببنید


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام . متاسفانه اکثر کرمها در درمان استریا بی اثر هستند. شاید موثر ترین روش برای درمان استریا آر اف فرکشنال باشد . [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیچاقی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام آقای دکتر.من دختری بیست ساله و دانشجو هستم بدون هیچ عوامل ارثی یا زمینه ای پرمویی ولی حدودا یکسال که بدنم بخصوص ران، بازو و زیرچانه ام دچار هیرسوتیسم شده، بنظرتون علتش هورمونی میتونه باشه یا نه؟یا به خاطر کافور غذای دانشگاست؟ با توجه به اینکه وزنم خیلی سریع تغییر میکند و جوش های زیرپوستی و دردناکی درمیارم ، علتش میتونه سطح پروژسترونم باشه؟ لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟ ممنونم


دکتر جمال الدین حسن زاده :

فکر نمیکنم مسله وجود کافور در غذای دانشگاه حقیقت داشته باشه. احتمالا بیشتر یک شایعه باشه که رواج پیدا کرده.اما به هر حال هیرسوتیسم میتونه علت مختلفی داشته باشه. مثلا اختلالات هورمونی و یا مسایل ارثی. معمولا در موارد اختلالات هورمونی علایم دیگری مانند نامنظمی پریود، جوش ، کم پشتی مو و.........در بالین دیده میشود. گاهی ممکنه بررسیهای آزمایشگاهی یا سونوگرافی هم لازم باشه. اما در جامعه ایرانی مسایل ارثی هم بسیار رایج است. یعنی افرادی که مشکل هورمونی ندارند و علت اصلی هیرسوتیسمشون ارثی است. [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیجوش [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام من پسری 19 ساله هستم که ریشم خیلی کم پشت است دکتر پوست نیز رفتم ومایندوکسل نوشت وگفت ریشت طبیعی است من حدود 2 ماه از مایندوکسل 5درصد استفاده کردم و فوق العاده نتیجه گرفتم و ریشم تقریبا کامل در امد اما بعد از قطع مایندوکسل ریشم به تقریبا به حالت اول اما کمی بیشتر در امده و خیلی کم پشت کم هست و زیاد معلوم نیست خواستم ببینم همین که مایندوکسل اثر کرده نشانه این راه میدهد که مشکل هورمونی ندارم و چه کار کنم اقای دکتر اگر دوباره از مایندوکسل استفاده کنم و ارام ارام قطعش کنم نتیجه میگرم


دکتر جمال الدین حسن زاده :

مکانیسم اثر ماینوکسیدیل هورمونی نیست. پاسخ به درمان با ماینوکسیدیل نشان دهنده اینست که شما فولیکولهای مو رو دارید. اما تایید کننده یا رد کننده مسایل هورمونی نیست. اگر صفات ثانویه جنسی دیگر ظاهر شده موهای زیر بغل و تناسلی رشد کردند نشان دهنده ترشح مناسب تستوسترون است. اما با وجود این بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید. بنظر من ماینوکسیدیل رو ادامه دهید. [ 1394-11-19 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

باعرض سلام وخسته نباشید.دختری دوسال ونیمه دارم که دوهفته پیش آبله مرغان گرفته بودوالان جای جوش آبله مرغان روی پیشانی اش مانده است.آیابه نظرشمااستفاده ازروغن شترمرغ مخصوص آسیبهای پوستی موثراست یاداروی دیگری بایداستفاده شود؟ممنون ازتوجه شماپزشک گرامی


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . جای آبله مرغان چون به علت تحلیل عمقی بافت زیر پوستی توسط ضایعه آبله مرغان ایجاد می شود معمولا به داروهای موضعی جواب نمی دهد . [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکیآبله مرغان جوش پوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام ایا زمان تخمک گذاری با مصرف قرص لتروزول تغییر می کند و چه روزی می باشد؟ و ایا امپول اچ سی جی ضرورت دارد وچند روز بعد از تزریق امپول تخمک ازاد می گردد؟


دکتر ندا مقتدری اصفهانی :

درود و ادب . 1 . نه قطعا 2. بهتر است استفاده شود . 3. 36 ساعت بعد [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکیتخمک [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دختری هستم ۱۸ساله ک سال گذشته از پودر موبردپی استفاده کردم برای دستگاه تناسلیم بعد فقط ب سطح بدنم زدم وخیلی پایین ک نزدیک ب قسمت بکارتم بشه نزدم اما شنیدم امکان از بین بردن بکارت هس من اون لحظه احساس هیچچ سوزشی نشدم ایا امکان داره بازم بکارتم ازببین رفته باشه؟فقطم یببار استفاده کردم ایا پارگی پرده برای خودم قابل تشخیصه؟توروخدا زود جواب بدین


دکتر ندا مقتدری اصفهانی :

درود و ادب . مشکلی نیست . [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکیبکارت [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام دکتر من با خانومم از روش کاندوم جلوگیری میکنیم نزدکی مشکوک داشتیم که از قرص اورژانسی استفاده کرد و یک هفته بعد که زمان پریودی بود ۷.۸روز لک شد وخونریزی نداشت دلیلش چی میتونه باشه پیش ماما رفته یدونه سرنگ داده و چند تا قرص وگفته عفونت داری امکان داره از عفونت باشه که این ماه اینجوری شده و عادت نشده خطری نداره


دکتر ندا مقتدری اصفهانی :

درود و ادب . خیر . ولی تست بارداری بدهند . [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکیکاندوم لک عفونی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام.خانمی ۳۰ ساله و متاهل هستم.من سالهاست که گاهی اوقات دچار سوزش ابتدای واژن و ترشحات شفاف یا شیری رنگ هستم و روی لب های کوچیک تناسلی ترشحات سفید خمیری شکله وجود داره دکتر زیاد رفتم.اما غیر از چند دفعه که تشخیص عفونت قارچی دادند که دارو مصرف کردم بقیه زمانها گفتن مشکلی ندارم یا گفتند حساسیت به نوع صابون یا کاندومه که الان از صابون بچه استفاده میکنم.و یک دکتر دیگه هم گفتند به خاطر خشکی واژنه. اخرین بار هم دو ماه پیش دکتر بودم که گفتند مشکلی ندارم. تست پاپ اسمیرم سالم بود .به نظر شما چی کار کنم؟


دکتر ندا مقتدری اصفهانی :

درود و ادب . با ژل موضعی بانوان شستشو دهید . [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکیواژن لب تناسلی [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

با سلام خدمت خانم دکتر. من یکی از مریض هاتون هستم مشکلم اکنه هست سری اول پیلینگ نقطه ایی شدم و بعد محلول الکلی و کرم سه ژاختنی و یک ژل آکنالن و کپسول دایکسی استفاده کردم .و این دوره که برام کرم ساختنیه لایه بردار تجویز کردید و فرمودید اگه پوست پوسته شد یک هفته داروهامو قطع کنم که الان بعد از اون یک هفته که مجددا استفاده کردم پوسته شد این مشکلی نداره ؟ باید همینطور ادامه بدمش ؟و همون ترتیب اول یک شب درمیان 1ساعت بعد تاصبح و هفته سوم 5 شب د هفته انجام بدم ؟؟


دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . اگر پوسته ریزی شدید نیست و در حدی است که فقط خودتان متوجه می شوید اشکالی ندارد . جهت شروع مجدد دارو بعد از یک هفته مجدداً بایستی از ابتدای دستور العمل چاپی عمل کنید . [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکیپوست [ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام خواهش میکنم سوالمو جواب بدین چندشب پیشش مطرح کردماماجوابی نگرفتم ایا اگه یکبار از پودرهای دپی استفاده کنیم اونهم با احتیاط با هم احتمال پارگی بکارتهس واینکه چطور میتونم خودم تشخیص بدم ۱۸سالمه


دکتر ندا مقتدری اصفهانی :

درود و ادب . بصورت موضعی مشکلی نیست . تشخیص سلامت پرده با متخصص زنان است . [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکی[ لینک مستقیم این سوال ]


سوال :

سلام وقتتون بخیرمن واسه پرمویی بدنم موهای کلفت وسیاه چندتا زیر چانه و چندتا دور سینه دارم آزمایش هورمونی هم دادم مشکلی نداشتم چون پرمویی من یه مقدار هم ارثی هستش حدود شش ماه است قرص اسپیرونولاکتون صد روزی دو عدد و قرص سیپروترون کامپاند و حدود سه ماه قرص فیناید پنج مصرف میکنم میخواستم ببینم یک.واسه باردار شدن مشکلی پیش نمیاد. دو.اگر قرص را قطع کنم اشکالی ندارد.


دکتر ندا مقتدری اصفهانی :

درود و ادب . قرص ها و بخصوص فیناستراید را باید حداقل یکی دوماه قبل از بارداری قطع کنید . فیناستراید ممنوع است در بارداری . [ 1394-11-18 ]


پاسخ سوال پزشکیچانه سینه بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


پیامهای بهداشتی
توجه به بهداشت روان كودكان موجب پيشگيري از بروز اختلالات رواني در بزرگسالي است


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان