برای پخت تخم مرغ روش های مختلف و زیادی وجود دارد، از آبپز کردن و سرخ کردن گرفته تا سوخاری کردن و غیره. در عین حال، باورهای غلط زیادی در مورد فواید و مضرات تخم مرغ وجود دارد. بعضی افراد معتقدند به دلیل کلسترول بالایی که تخم مرغ دارد، باید از خوردن آن خودداری کرد. بعضی ها هم فکر می کنند هر چه زرده ی تخم مرغ پر رنگ تر باشد بهتر است.
در این مطلب می خواهیم تمام تصورات اشتباهی که درباره ی این ماده ی غذایی وجود دارد را بررسی کنیم و به علت اشتباه بودن آن ها بپردازیم.
۱- کسانی که کلسترول بالایی دارند نباید تخم مرغ بخورند
تا مدت ها به کسانی که کلسترول بالایی داشتند توصیه می شد بعضی مواد غذایی که باعث افزایش کلسترول می شوند را از رژیم غذایی خود حذف کنند. تخم مرغ در صدر فهرست این مواد غذایی ممنوعه بود. درست است که چربی و کلسترول زرده ی تخم مرغ بیشتر از سفیده ی آن است، اما همه ی انواع چربی مضر نیستند و کلسترول های به اصطلاح مفید همیشه باعث افزایش کلسترول های مضر خون نمی شوند.
البته فکر خوبی نیست که هر روز برای صبحانه سه عدد تخم مرغ بخورید، اما خوردن روزانه یک عدد تخم مرغ ضرری ندارد. افراد مبتلا به دیابت و بیماری های قلبی-عروقی باید بیشتر مراقب باشند و در هفته حداکثر سه عدد تخم مرغ بخورند.
ادامه دارد ...
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون جراحی زیبایی، رادیولوژی و سونوگرافی، کنترل درد و ... بیابید و همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید