کاربرد پروتز لب
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپروتز لب در مواردی استفاده می شود که لب ها بسیار نازک باشند. در این موارد از یک نوع پروتز مخصوص که از جنس (گورتکس) می باشد و دارای استاندارد آمریکا و اروپا است و هیچ گونه عارضه شناخته شده ای از آن گزارش نشده است،استفاده می شود.
این پروتز به صورت بی حسی موضعی با یک برش خیلی کوچک در کنار لب در داخل لب گذاشته می شود و بالافاصله پس از گذاشتن ، شکل لب تغییر می کند . البته توصیه ما این است که بیماران قبل از انجام این عمل که به صورت دائمی می باشد یک مرحله از ژل های (هیالورونیک اسید) که به صورت موقتی می باشند در داخل لب تزریق کنند و در صورت مطلوب بودن از نظر ظاهر بعد از حدود 6 ماه اقدام به گذاشتن پروتز لب بکنند.
با تشکر دکتر جعفری پور
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
روشهای مراقبت از پوست صورتدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] علل ورم پا و اندام تحتانیدکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] سرنخهاي شناسايي شخصيتدکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ] شایعات نادرست درباره بوتاکس را باور نکنید!دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] طول دوره پرتو درمانی در سرطان سینه چند روز است؟دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ] تزريق چربی به سينه چگونه انجام می شود؟دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] درمان ترک و خطوط بعد از حاملگیدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] درمان درد شانه با فیزیوتراپیدکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت