فلاونول موجود در سيب مانع از سرطان لوزالمعده مي شود
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيشگيري مي كند كه اين تاثير حفاظتي به دليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.
دكتر سعيد پاتريس متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فلاونول داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است كه اين خاصيت ضد سرطاني بيشتر در فلانول كوئرسيتن؟ وجود دارد كه اين نوع فلانول در سيب و پياز از همه سبزيجات بيشتر يافت مي شود.
وي گفت: فلاونول بيش از همه افراد را در مقابل كار سينوم پانكراس محافظت مي كند كه اين تاثير در روي افراد سيگاري بيشتر مشاهده مي شود يادآور مي شود، فلاونول كوئرستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه، تمشك و كلم به خصوص كلم بروكلین وجود دارد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
کنترل زانو درد با انجام حرکات ورزشیدکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟ روش مراقبت و ترمیمدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ] تزریق چربی به مچ، ران و ساق پادکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] هیرسوتیسم زنان چیست؛ درمان هیرسوتیسمدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] ماسک های طبیعی برای سلامت پوستدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] روش های تصویربرداری غربالگری سینهدکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] ارزیابی و آنالیز ساختار قامتیدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] مزووایت صورت یا کرم پودر دائمیدکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت