فلاونول موجود در سيب مانع از سرطان لوزالمعده مي شود
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيشگيري مي كند كه اين تاثير حفاظتي به دليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.
دكتر سعيد پاتريس متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فلاونول داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است كه اين خاصيت ضد سرطاني بيشتر در فلانول كوئرسيتن؟ وجود دارد كه اين نوع فلانول در سيب و پياز از همه سبزيجات بيشتر يافت مي شود.
وي گفت: فلاونول بيش از همه افراد را در مقابل كار سينوم پانكراس محافظت مي كند كه اين تاثير در روي افراد سيگاري بيشتر مشاهده مي شود يادآور مي شود، فلاونول كوئرستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه، تمشك و كلم به خصوص كلم بروكلین وجود دارد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آیا شما به موهای خود آسیب میزنید؟دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ] مقایسه دو روش جوانسازی هایفو و اندولیفتدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] دلایل ایجاد حساسیت به رنگ مودکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] سیگار کشیدن قبل و بعد از درمان های پوستیدکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] هر آنچه بایستی در مورد بیماری پیرونی بدانیددکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ] پانچ صورت؛ بهترین روش درمان جای جوش عمیقدکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] علائم و درمان شکستگی استخوان راندکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت