فلاونول موجود در سيب مانع از سرطان لوزالمعده مي شود
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيشگيري مي كند كه اين تاثير حفاظتي به دليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.
دكتر سعيد پاتريس متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فلاونول داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است كه اين خاصيت ضد سرطاني بيشتر در فلانول كوئرسيتن؟ وجود دارد كه اين نوع فلانول در سيب و پياز از همه سبزيجات بيشتر يافت مي شود.
وي گفت: فلاونول بيش از همه افراد را در مقابل كار سينوم پانكراس محافظت مي كند كه اين تاثير در روي افراد سيگاري بيشتر مشاهده مي شود يادآور مي شود، فلاونول كوئرستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه، تمشك و كلم به خصوص كلم بروكلین وجود دارد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
    دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
 
    دکتر احمد شکرچی زاده جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات در اصفهاندکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] عصب کشی اعصاب فاست کمردکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] سرطان رحمدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] پیشگیری از ایجاد خطوط پنجه کلاغی کنار چشمدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] لیفت سانترال لبدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] لیزر درمانی پوست چربدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] درمان و توانبخشی پارکینسوندکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]  
     
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت