فلاونول موجود در سيب مانع از سرطان لوزالمعده مي شود
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيشگيري مي كند كه اين تاثير حفاظتي به دليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.
دكتر سعيد پاتريس متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فلاونول داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است كه اين خاصيت ضد سرطاني بيشتر در فلانول كوئرسيتن؟ وجود دارد كه اين نوع فلانول در سيب و پياز از همه سبزيجات بيشتر يافت مي شود.
وي گفت: فلاونول بيش از همه افراد را در مقابل كار سينوم پانكراس محافظت مي كند كه اين تاثير در روي افراد سيگاري بيشتر مشاهده مي شود يادآور مي شود، فلاونول كوئرستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه، تمشك و كلم به خصوص كلم بروكلین وجود دارد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
رادیوفرکوئنسی زانودکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] توانبخشی پوکی استخواندکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] مزونیدلینگ بهتر است یا میکرونیدلینگ؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] عمل سپتورینوپلاستی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ] تزریق ژل لب مدل طبیعی یا نچرالدکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] اس وی اف ژل (SVF Gel) چیست ؟دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] لیزر اربیوم چیست و چه کاربردی دارد؟دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ] رفع و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل و کشاله راندکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت