فلاونول موجود در سيب مانع از سرطان لوزالمعده مي شود
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيشگيري مي كند كه اين تاثير حفاظتي به دليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.
دكتر سعيد پاتريس متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: فلاونول داراي خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است كه اين خاصيت ضد سرطاني بيشتر در فلانول كوئرسيتن؟ وجود دارد كه اين نوع فلانول در سيب و پياز از همه سبزيجات بيشتر يافت مي شود.
وي گفت: فلاونول بيش از همه افراد را در مقابل كار سينوم پانكراس محافظت مي كند كه اين تاثير در روي افراد سيگاري بيشتر مشاهده مي شود يادآور مي شود، فلاونول كوئرستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه، تمشك و كلم به خصوص كلم بروكلین وجود دارد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
راهی به جوانیدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] آیا تغییر رنگ چشم امکان پذیر است؟دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] تزریق فیلر چانه؛ دانستنی های تزریق ژل چانهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ] درمان تعریق بیش از حدکف دست با بوتاکسکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] سونوگرافی عناصر سطحیدکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] روش های درمان بیماری تنگی کانال نخاع گردندکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت