هشدار جدی ، خطر خطر خطر ، طی ده سال اخیر میزان سرطان در کشور ۱۰ برابر شده.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا میدانید : سس مایونز به دلیل ترکیبات خاصی که دارد به عنوان سم کبد معرفی شده است
آیا می دانید : ساندیسها، نوشابه ها، بیسکویتها، کیکها و ... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که هزار برابر شیرین تر از قند معمولی است ، ساخته می شوند که دشمن کبد و کلیه می باشند؟
آیا می دانید : رنگهای افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیکها، آدامسها و ... همه سرطان زا هستند؟
آیا می دانید : قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود ۴۰ الی ۵۰ هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار ۴ الی ۵ هزار تومان است
آیا می دانید : بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و ... می شود که کشنده است؟
آیا می دانید : در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از آب کاه بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟
آیا می دانید : کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و ... تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار کره مارگارین (گیاهی) دوست قلب شما فریب افکار عمومیست؟
آیا می دانید : مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود
آیا می دانید : دندان شکسته داخل نوشابه پس از هفت ساعت حل می شود؟
آیا می دانید : سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟
آیا می دانید : پنیر پفک اغلب پنیر تلخ (پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد و چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا هفت بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر دو عدد می باشد
آیا می دانید : اکثرسوسیسها، کالباسها و همبرگرها سرطانزا هستند
هزینه درمان در بیمارستانها را مجانی نکنید، جلوی این مواد سرطان زا در تهیه مواد غذایی رو بگیرید
و اما چه کنیم؟
- بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است
- بهترین روغن، روغن حیوانی است
- روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی است
- بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک
- بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد
- بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود . مثل( چای کوهی، گل گاو زبان، سنبل الطیب، گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس، ...)
- بجای قند و شکر استفاده از خرما، ارده ، شیره انواع میوه ها ، کشمش، توت خشک، خرمای خشک ، عسل ، بسیار به جاست
- بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد
- غذاهای خورشی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی.
- کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود