نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
میکرودرم ابریژندکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] ضخامت جدار مثانه در سونوگرافیدکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] سنگ های ادراری اسید اوریکی چه هستند؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] تفاوت بین بوتاکس و فیلر چیست؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] پیرگوشی چیست؟ -قسمت اولدکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ] درباره تزریق ژل و بوتاکس بیشتر بدانیددکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] ارتباط دیابت و امراض قلبی با ناتوانی جنسیدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] انواع خال و روشهای برداشتن آنهاکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت