نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
انواع سونوگرافی های بارداری در جدولدکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] خواص هیالورونیک اسید برای پوستدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] بیماریهای مرتبط به رشته تخصصی ارولوژیدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] نقش تغذیه در باروری آقایاندکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] علل کمر درددکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] چرا پوست تاول میزند؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت