نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آلزایمر و تاثیر آن در گفتارلیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ] ارتودنسی ثابت؛ انواع، مراحل و نحوه انجامدکتر پدرام دانش کاظمی [ متخصص ارتودنسی ] بهترین روشهای رفع کک و مک صورت چیست؟دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ] اپیدیدیمیت چیست؟دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] داروی کمکی دیگری برای ترک سیگاردکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ] رفع جای جوشدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] تاریخچه معاصر طب درد در دنيادکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] علت و درمان درد دنبالچه (کوکسی داینیا) را بشناسیددکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت