نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
از بین بردن موهای زائددکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] عکس رنگی کلیه (IVP) چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] رابطه تغییرات مو و سلامتی مادکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] آخرین روش درمان کمردرد مزمندکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] تعیین جنسیت با آی یو آیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] ازگود اشلاتر چیستدکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] درمان درد ارتودنسی فک بالا و پاییندکتر پدرام دانش کاظمی [ متخصص ارتودنسی ] لیفت سانترال لبدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت