نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
روشهای شیمیایی جوانسازی پوستدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ] آیا قرص کلاژن و کرم کلاژن مصرف کنیم؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] مبتلايان به آرتروز زانو دوچرخه سواری نکننددکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] مراقبت های پوستی آقایاندکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] تومورهای چشمیدکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] تفاوت سونوگرافی پستان و ماموگرافیدکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] تزریق بوتاکس چه کاربردهایی دارد؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت