نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
نورالژی عصب سه قلودکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] چرا بوتاکس تقلبی ؟دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] تاثیر پیوند کلیه بر ازدواجدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] توانبخشی سکته مغزی و ضربه مغزیدکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] آیا لیزر موهای زائد خطرناک است؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] جراحی های مناسب برای بهبود ضعیفی چشمدکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] کاربردهای لیزر در پوستدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] شخصیت خودشیفتهدکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ] اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالیلیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت