نقش اسید فولیک و کاهش خطر سرطان روده بزرگ
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irمصرف مواد غذایی حاوی اسید فولیك، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش می دهد.
پژوهشگران كره ای با بررسی شمار زیادی از افراد دریافتند، آن دسته از افراد كه از مواد غذایی حاوی اسید فولیك استفاده می كنند، دست كم ۶۴ درصد كمتر از دیگران به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند.

بر اساس شواهد، تاثیر اسید فولیك در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ، در زنان بیش از مردان است.
اسید فولیك در مركبات و سبزی ها به وفور یافت می شود.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
پاسخ به سوالات درمان اسکار با لیزردکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] ارتباط کرونا ویروس با ریزش مو و آلوپسیدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] تست کرونا در منزل؛دقت بالا و پاسخ دهی سریعآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ] جوانسازی واژندکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] علل ایجاد و روشهای درمان افتادگی ابرودکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] دوره نقاهت بعد از لیفت سینهدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت