عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
اقدامات قبل و بعد از عمل جراحی هیپوسپادیازیسدکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ] مراحل فریز تخمکدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] اعزام پزشک به منزل شبانه روزیآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ] کدام معیار مهمتر است ؟دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ] علت گوشت اضافه بعد از عمل پلک و درمان آندکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] روشهای مقابله با پیری پوستدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت