عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
سلولیت چیست ؟دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ] بهترین روش کاشت ابرو کدام است؟دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ] کاهش درد آرتریت با بلوک عصبیدکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] بی اختیاری ادراری در اثر مننگوسل یا میلومننگوسلدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] عوارض لاپاراسکوپی در جراحی اورولوژیدکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] نکات مهم سونوگرافی شکم و لگندکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت