عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
معرفی فیلر ژوویدرم Juvedermدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] درباره پرکننده های پوستی بیشتر بدانیددکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] بیماری لیکن پلان چیست و چه علائمی دارد؟دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] چه علت هایی موجب ریزش مو در مردان میشود؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] کک و مک چیست؟ رهایی از کک و مکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ] ملاسما یا لک های پوستیدکتر هما فاتحی [ پوست و مو ] موخوره؛ یکی از شایع ترین اختلالات مودکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] لیزر جای جوش و لککلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت