عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
درمان تنگی کانال نخاعی با جراحی و دارو درمانیدکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] خال بکر چیست؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] راههای ابتلا به سرماخوردگی چیست ؟دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ] زرد زخم چیستدکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ] این گونه سال ها جوان تر شویددکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] لوپوس چیست، چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت