عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
ریزش مو آندروژنیک در زناندکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ] سفید شدن ژنتیکی موهادکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] تشخیص حاملگی خارج رحمیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] درمان پتوزدکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ] نقش تغذیه در بیماری پارکینسوندکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] مزوتراپی صورتکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت