عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
پیچ خوردگی زانو چیست و چه علائمی دارد؟دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] به سوالات جنسی کودکان چطور پاسخ بدهیم؟دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ] کمردرد و سایر مشکلات اسکلتی در کودکاندکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] بررسی روش های درمان آرتروز زانو با ورزشدکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] مهمترین علل ریزش مو در مردان و درمان آندکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] پیشگیری از ایجاد خطوط پنجه کلاغی کنار چشمدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت