عوارض مصرف نان خیلی برشته
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.ir⛔️نان خیلی برشته نخورید
✳️نانهای خیلی برشته، عامل #سرطان و تهدیدکننده سلامت هستند.
✳️پخت بیش از حد نان و قهوه ای و برشته شدن آن باعث تشکیل ماده ای بنام اکریل آمید می شود. این ماده شیمیایی موجب مسمومیت سیستم عصبی و درنهایت سرطانزایی می گردد.
✳️اکریل آمید در غذاهای غنی از کربوهیدرات مانند چیپس و خلال سیبزمینی سرخشده ، نان برشته، تهدیگ و محصولات غلات که در درجه حرارت بالا (بالاتر از 120درجه سانتیگراد) پخته یا سرخ میشوند به وجود میآید. همچنین استفاده از سیگار بهطور قابل توجهی باعث مواجهه با اکریل آمید می كند
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ] همه چیز درباره ارتودنسی دیموندکتر پدرام دانش کاظمی [ متخصص ارتودنسی ] هر آنچه باید در مورد پوکی استخوان بدانیددکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] کاربرد بوتاکسدکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] بهترین روشهای مراقبت از مودکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] ملاسمادکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] لیفت ابرو با تزریق بوتاکسدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] تلویزیون و سمعکدکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ] لاپاراسکوپیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت