1- جذب ویتامین های محلول در چربی :
مصرف رژیم های غذایی بسیار کم چرب می تواند در جذب ویتامین های محلول در چربی ( ویتامین A،D،K،E ) اختلال ایجاد کند.چرا که این ویتامین ها محلول در چربی هستند و بدن برای استفاده کردن از این ویتامین ها به چربی رژیم غذایی نیاز دارد.این ویتامین ها اغلب در کبد و بافت چربی ذخیره می گردند و در بسیاری از عملکردهای بدن از جمله رشد،ایمنی،ترمیم سلول و انعقاد خون اهمیت دارند.اگر شما چربی کافی برای تامین این ویتامین ها برای بدنتان را مصرف نکنید ویتامین ها بدون جذب شدن از بدنتان دفع می شوند و ممکن است در خطر کمبود ویتامین قرار بگیرد.
2- کلسترول بالا و بیماری قلبی عروقی :
رژیم های کم چرب همچنین در کاهش سطوح کلسترول و بیماری های قلبی نقش دارند.اگر رژیم غذایی تان بسیار کم جرب باشد سطوح کلسترول HDL بدن (کلسترول خوب)کاهش می یابد و این موضوع مشکل ساز است چرا که برای پیشگیری و محافظت در برابر بیماری های قلبی به HDL نیاز دارید و HDL،کلسترول بد(LDL) را از جریان خونتان جمع می کند و به کبدتان منتقل می کند.وقتی نسبت HDL نامتعادل باشد خطر ابتلا به بیماری های قلبی در شما افزایش می یابد.اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا 3 می توانند مقادیرHDL را افزایش دهند و سطوح کلسترول بدن را بهبود ببخشند و بدن را در برابر بیماری های قلبی عروقی مجافظت کنند.
3- عدم تعادل بین درشت مغذی ها:(به ویژه کربوهیدرات ها)
اگر شما چربی کافی مصزف نکنید احتمال بیشتری وجود دارد که در جبران آن مقادیر بیشتری از درشت مغذی های دیگری مثل کربوهیدرات و پروتئین مصرف کنید.این امر تعادل کلی رژیم غذایی تان را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند منجر به ظهور عوارضی نامطلوب در سلامتی تان گردد.راهکار اصلی برای اطمینان از تغذیه مطلوب و پیشگیری از بیماری ها رعایت اعتدال بین 3 گروه درشت مغذی(چربی،کربوهیدرات و پروتئین)می باشد.
درس کلینیک لاغری ما : تهران - میدان پونک - بلوار همیلا - خیابان پارک - میدان پارک - ساختمان پزشکان پاسارگاد - طبقه 3 واحد 5
تلفن : 02144495410 همراه : 09199090683